LKL su „Žalgirio“ arenos atstovu ir policija aptarė finalo saugumo planą. Lyga prašo sirgalių susilaikyti nuo provokacijų ir incidentų.

Nuotr.: Dainius Lukšta
Nuotr.: LKL
Nuotr.: LKL
Nuotr.: D. Lukšta
Nuotr.: D. Lukšta
Nuotr.: Dainius Lukšta
Nuotr.: LKL
Nuotr.: LKL
Nuotr.: D. Lukšta
Nuotr.: D. Lukšta

„Betsafe-LKL“ čempionatas pasiekė kulminaciją. Jau šeštadienio vakarą Kaune susitiks dvi stipriausios šių metų komandos. Dėl „Betsafe-LKL“ čempionų taurės varžysis Kauno „Žalgiris“ ir Vilniaus „Rytas“.

Abi ekipas „Žalgirio“ arenoje palaikys gausus būrys sirgalių – į didžiojo finalo rungtynes išpirkti visi bilietai. Vilniaus komandos aktyvių sirgalių grupę gali sudaryti net tūkstantis fanų.

Siekiant išvengti incidentų, prieš prasidedant svarbiausiai šių metų „Betsafe-LKL“ dvikovai, Lietuvos krepšinio lygos vadovai kartu su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotoju vyresniuoju komisaru Dariumi Pliavga bei „Žalgirio“ arenos renginių organizavimo vadovu Mantu Vedricku aptarė finalo saugumo gaires ir planą.

„Džiaugiamės, kad šiais metais „Betsafe-LKL“ čempionato finalų serijos kaip niekad yra tokios intriguojančios, o čempionai paaiškės penktosiose, lemiamose rungtynės. Tai bus nepakartojama krepšinio šventė tiek patiems krepšininkams, abejoms komandoms, tiek žiūrovams ir visiems krepšinio mylėtojams.

Su Kauno miesto policija bei „Žalgirio“ arena aptarėme, kaip svarbu mums visiems, kartu su aktyviaisiais abiejų komandų fanais, sukurti saugią aplinką, todėl renginio saugumui bei saugumui Kauno mieste bus skirtas ypatingas dėmesys. Kauno miesto policija bei „Žalgirio“ arena yra pasiruošę dėti visas pastangas, kad tiek sirgalių eisenose prieš rungtynes, tiek arenoje rungtynių metu, tiek apskritai Kauno mieste ir arenos prieigose būtų išvengta nemalonių incidentų.

Labai raginame abiejų komandų aktyviausias fanų grupes aktyviai palaikyti savo mylimas komandas, bet susilaikyti nuo galimų provokacijų ir incidentų. Linkime visiems būti saugiais ir mėgautis paskutiniąja šio sezono didžiojo finalo kova“, – sakė LKL generalinė direktorė Rasa Liuimienė.

Kova dėl čempionų žiedų prasidės šeštadienio pavakarę. Tiesioginę „Žalgirio“ ir „Ryto“ komandų akistatą tiesiogiai bus transliuojama nuo 17 val. per BTV ir Go3.

„BasketNews.lt podkastas“:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.