Maskvos CSKA klubas po vakar įvykusio incidento nusprendė atsisakyti 215 cm ūgio vidurio puolėjo Aleksejaus Savrasenkos paslaugų. Krepšininkas iki sezono pabaigos bus išnuomotas.

„Tai nebuvo lengvas sprendimas, – teigė CSKA generalinis direktorius Andrejus Valutinas. – Per vakar dienos rungtynes su Rygos ASK ekipa, Aleksejus viešai išreiškė nepasitenkinimą dėl savo žaidimo minučių ir vaidmens komandoje“, – tęsė Valutinas.

Anot Valutino, CSKA klubas nesutarimus su krepšininku išpradžių mėgino spręsti diplomatišku keliu, tačiau po incidento mače su Ramūno Butauto klubu, Rusijos čempionai nusprendė su Savrasenka išsiskirti.

„Aleksejus yra didis žaidėjas, kuris žaisdamas CSKA klube nuveikė labai daug. Be to, jis yra Rusijos rinktinės narys, tad gerbdami šį žaidėją mes jam surasime naują komandą“, – sakė CSKA direktorius.

„Labai gaila, jog taip nutiko svarbiu mūsų komandai momentu, – apgailestavo CSKA strategas Ettore Messina. – Stengėmės padėti Aleksejui atsigauti po traumų, netgi starto penkete jam radome vietos, nors žaisti jame jis nėra pasiruošęs fiziškai. Tačiau Aleksejus vis tiek reiškė priekaištus. Mums reikalingi tik tie žaidėjai, kurie žaisdami CSKA yra laimingi“, – apmaudo neslėpė CSKA treneris.

Šį sezoną 29 metų vidurio puolėjas ULEB Eurolygoje vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 15 minučių, per kurias pelnydavo po 4,8 taško ir atkovodavo po 3 atšokusius kamuolius.

Komentarai:
**Aisciu Fanas**
Mūsų vėliavos plazdės,

Kauno Žalgiris laimės!

Pavydėkit mums visi,

Šiemet būsime pirmi!
2008-12-22
Atsakyti
Jogas to kaunieti nepasiduok
i zalgiri ji, butu puiki paspirtis...

Savrasenka,butu paspirtis"Zalgiriui"....i subine:).
2008-12-22
+3
Atsakyti
-->pirmam komentatoriui

ponas, esi kaushas!!!
2008-12-22
+4
Atsakyti
mesynas
uz tai, kad Zal dalyvauja tame turnyre, tai kaip atlygis Savrasenka bus paskolintas Zal, kad tie neiskristu is Eurolygos... Drauga pazinsi bedoj, ane?
2008-12-22
+2
Atsakyti
ajm
pagal alga jis butu tvirtai pirmas zaidejas zalgiryje(na ir nemazoje dali europos komandu), o kaip zaidejes ne ka geresnis uz Zuki, jei gauna kamuoli ir tas ir anas gali is po krepsio pataikyti
2008-12-22
-1
Atsakyti
rusiskas zukauskas
2008-12-22
-4
Atsakyti
kaunieti nepasiduok
i zalgiri ji, butu puiki paspirtis...
2008-12-21
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.