Kelialapį į Eurolygos Top 16 etapą užsitikrinusi Zagrebo „Cibona“ ekipa į savo gretas pasikvietė 28 metų 196 cm ūgio amerikietį Alaną Andersoną. Pasak Kroatijos spaudos, netrukus iš ekipos turėtų pasitraukti 26 metų 201 cm ūgio atakuojantis gynėjas Rawle'as Marshallas.

Praėjusį sezoną Andersonas rungtyniavo Bolonijos „Virtus“ komandoje. Eurolygoje Andersonas sužaidė 9 rungtynes, kuriose vidutiniškai per 25 minutes pelnydavo po 14,3 taško ir atkovodavo po 3,7 kamuolio.

Marshallas už muštynes buvo diskvalifikuotas Adrijos lygos rungtynėse. Krepšininkas Eurolygoje per 8 rungtynes vidutiniškai per 25 minutes pelnydavo po 13,1 taško, atkovodavo po 3,6 kamuolio ir atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

„Cibona“ iškovojusi 5 pergales ir patyrusi 3 pralaimėjimus Eurolygos A grupėje užima ketvirtąją vietą.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.