Utenos „Juventus LKSK“ ekipa sulaukė puikios naujametinės žinios - į komandą grįžta 21 metų 201 cm ūgio puolėjas Karolis Kalvaitis. Dėl sveikatos problemų profesionalaus krepšininko karjerą lapkričio viduryje nutraukęs krepšininkas nebuvo linkęs pasiduoti ir, po daugybės įvairių tyrimų ir vizitų pas medikus, vėl gavo leidimą sportuoti.

Medikai nustatė, kad krepšininko problemos nėra pavojingos gyvybei, todėl puolėjas vėl gali sportuoti pilna jėga.

Kalvaitis jau ketvirtadienį turėtų pasirodyti „Juventus LKSK“ treniruotėje ir bus registruotas savaitgalio Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionato rungtynėms su Alytaus „Alytaus/Alramstos“ ir Kauno „Žalgirio-Sabonio mokyklos komandomis. Utenos klubo vyr. trenerio Mindaugo Kildišiaus teigimu, Kalvaitis šiose rungtynėse tikriausiai ne tik sėdės ant atsarginių suolelio, bet ir turės progą vėl išbėgti į aikštelę.

Per šį sezoną jau sužaistas 10 Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionato rungtynių Kalvaitis vidutiniškai rinko po 5,8 taško, atkovojo po 7,5 kamuolio, atliko po 1,2 rezultatyvaus perdavimo, perėmė po 1,5 kamuolio ir blokavo po 0,5 varžovo metimo.

Karoliui iki šiol priklauso šio sezono NKL atkovotų kamuolių per vienerias rungtynes rekordas. Spalio 18 dieną rungtynėse Utenoje su Jonavos SK „Malsta“ Kalvaitis po krepšiais sugriebė 18 atšokusių kamuolių.

Komentarai:
Anonimas
Maladiec Keroli!!! Tada kai snekejom matesi tavo veide begalinis liudesis del to ivikio,taciau dabar t vel gali zaisti.Sekmes tau didziausios,tikiuos greit pasimatysim ;]]
2009-01-08
-2
Atsakyti
Jogas
Bravo!Vyras!!!Atkakluma svercia kalnus!
2009-01-08
-3
Atsakyti
justas
pzdc gera zinia..;]] as jauciu jo vietoj buciau verkes kaip mazas vaikas tokia zinia suzinojas,kad gali rungtyniauti,,;]] sekmes tau didziausios..;]]
2009-01-08
+3
Atsakyti
Saunuolis :)
2009-01-08
+1
Atsakyti
Kaimynas
Cia kaip Pikaso sugrizimas :)) tiek sirdies isliejau is gailescio, kad nezais, o dabar zais. Jauciuos kaip apgautas rinkejas :D
2009-01-08
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.