Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai šiandien namuose žais itin svarbias Europos taurės rungtynes. Sostinės krepšininkai priims Kvakenbriuko „Artland Dragons“ komandą.

 

Vilniečių strategas Rimas Kurtinaitis ne kartą yra minėjęs, jog norint patekti į Europos taurės aštuonetą reikia laimėti visas rungtynes namie ir kartą nugalėti išvykoje, todėl „Lietuvos rytui“ šiandien būtina pergalė.

 

„Mes turime laimėti namuose. „Artland Dragons“ yra labai gera komanda, kurioje rungtyniauja net 10 amerikiečių. Vokiečiai yra labai pavojingi, nes kol kas nėra iškovoję pergalių. Visi mano, kad iškovosime lengvą pergalę, nes žaisime namuose. Mes turime savo pranašumą įrodyti aikštelėje“, – kalbėjo Rimas Kurtinaitis.

 

Vilniečių strategui antrino ir „Lietuvos ryto“ komandos vidurio puolėjas Marijonas Petravičius. „Artland Dragons“ yra puiki komanda, juk jie pateko į kitą etapą. Turime žaisti gynybinį krepšinį, kokio ir reikalauja treneris“ – teigė Petravičius.

 

„Lietuvos rytas“ L grupėje yra iškovojęs vieną pergalę ir patyręs pralaimėjimą. Vilniečiai žengia trečioje turnyrinės lentelės vietoje. Tuo tarpu vokiečiai yra paskutiniai – po dviejų turų lieka nepatyrę pergalės skonio.

 

Šių rungtynių pradžia 19:30 val. Lietuvos laiku.

Komentarai:
artas
Uzuojauta Kauno valstieciams...
2009-02-10
+1
Atsakyti
to pk
kazkaip sunku man tave suprasti
2009-02-10
+1
Atsakyti
Maciulio tete
Steponas Babrauskas ?
2009-02-10
-5
Atsakyti
pk
Ryto fanai noriu jusu paklausti kas ryto komandos kapitonas o jus zalgirio fanai patylekit as yrodysiu kad ryto fanau nzn kas yra jo komandos kapitonas
2009-02-10
+4
Atsakyti
Anonimas
rodys per ltryto televizija?
2009-02-10
-6
Atsakyti
lietuvos ryto fans is kauno
na as ir manau kad 14laimes,o cia dar yra ir tokiu kur lenkus mato na turbut is kauno kokios panemunes esi kad lenkai sapnuojasi
2009-02-10
-2
Atsakyti
pk
Nors nemegstu lr linkiu jiem pergalesjuk esam lietuviai ir turim vieni kitus palaikyti taiki go lr
2009-02-10
+2
Atsakyti
sdf
pralos lenkai
2009-02-10
-1
Atsakyti
Vat idomu, o Vainausku berniokas vel lis i eteri? Kaip ir visada?

Logiskai mastant, turetu...bet tai nx...kad jau nusibodo jo komentarai IR fizionomija, kanalas nejucia persijungia ji matant...

Bet kokiu atveju - GO LR
2009-02-10
+9
Atsakyti
Andriuškevičius2
Bet tai siais metais zalgiris koki neweykeliai prapise pries kaskokius loxus is estijos ar latvojos ir dar juos sugeba net sutriuskint as manyciau kad zalgiriui reikia lost silpnenei bbl lygoi kur loisia nevezis. Ir pereit jie kitais metais y silpnene lyga lietuvos jie tikrai turi ko pasimokyt is pradinuku ir kitokiu mokyklionio amziaus waiku.
2009-02-10
+3
Atsakyti
Nu nzn mano taip bet bus kitaip...
2009-02-10
+4
Atsakyti
Kilas
Kokia lengva pergale,Rimai baig juokus.Nuo to momento kada etejiai i komanda,lengvu pergaliu gal buvo kokios dvi,ir tai LKL.Visos pergales isstenetos,tikra ta zodzio prasme.
2009-02-10
+2
Atsakyti
manau wiskas spresis rungtyniu pabaigoje ;D
2009-02-10
-3
Atsakyti
rytapadarytas
kokiu 50 gramu, trilitriaka jam:D
2009-02-10
+3
Atsakyti
Nekavenskas
Kaimai kavenskai
2009-02-10
-1
Atsakyti
Laimes +14
2009-02-10
+7
Atsakyti
geriau
po 50 gramu, vyrai....
2009-02-10
+2
Atsakyti
bla bla
saka lengva pergale nors palaikau ryta bet nu nx nusisneka!@!
2009-02-10
+4
Atsakyti
to Ciubaisas
aha :d tikrai gerai pasakyta :D
2009-02-10
+3
Atsakyti
savas
Jau nepirma karta rasau, kad nesvarbu kokios salies klubas Estijos, Latvijos, Belgijos, Austrijos ar pan. Viska pasako to klubo biudzetas, be to daznai klubuose kaip pvz belgu, dabar ir vokieciu visa komanda is uzsienieciu sulipdyta. Klubinem krepsiny viska leme PINIGAI ne salies vardas. Vat jei kalbetume apie salies ringtines tai tikrai butu geda nenugaleti tokiu varzovu, bet jau ir saliu ringtinese kaip pvz atsiranda juodaodziu tikru rusu ir kt. Taigi viska valdo pinigai, o LT tikrai nera turtingesne uz Estija, Belgija, Latvija ir t.t. Todel ir klubinio krepsinio finansavimas vargu ar didesnis.

Bet pralaimeti vokieciams, kai jie savo salies lygoje dugne randasi butu neatleistina. O del to, kad gali neuztekti 3 pergaliu namuose plius 1 viena isvykoje siemet jau yrode Siauliai jie visas rungtynes namuose laimejo ir isvykoje vienas, bet del prasto praleistu ir ymestu tasku santykio nepateko y kita etapa, taip kad dar ir sio faktoriaus nereikia pamirsti, pirmame etape LRT visus namuose dauze dvizenkleis pranasumais, o pirmosios antro rato rungtynes namuose parode, kad tai vargu ar kartosis, taip kad isvada reikia stengtis laimet ne tam tikra skaiciu rungtyniu, bet visas ir tam atiduoti visas jegas nesvarbu namuose ar isvykoje zaidi.
2009-02-10
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.