Eurolygoje rungtyniaujančios Tel Avivo „Maccabi“ ekipos lyderis Dioras Fischeris po muštynių prie naktinio klubo atsidūrė ligoninėje.

Krepšininkui buvo smogta į veidą su sudaužytu buteliu. Amerikiečio veidas buvo supjaustytas ir pažeistas vienas svarbus nervas, todėl krepšininkas turi rimtų problemų.

„Tai yra labai gilus įpjovimas. Paprasto susiuvimo neužteks. Krepšininkui bus daroma rimta operacija“ – kalbėjo ligoninės daktarė.

Šį sezoną 211 cm ūgio 28 metų krepšininkas Eurolygoje per susitikimą vidutiniškai pelno po 14,6 taško, atkovoja po 7,6 kamuolio, atlieka po 1,2 rezultatyvaus perdavimo bei blokuoja po 1,7 metimo.

„Maccabi“ ekipa Eurolygos „Top 16” etape F grupėje yra iškovojusi vieną pergalę ir patyrusi tris pralaimėjimus. Žydų klubas žengia trečioje turnyrinės lentelės vietoje.

Komentarai:
su Jo veidu matyt nekas, o galejo baigtis ir dar šiurpiau ...
2009-03-02
-1
Atsakyti
jaučiu, jei ne viskas prarasta būtų buvę, tai maccabio vadovai visą policiją būtų užsiundę kaltininko ieškoti... o po to fanams atidavę
2009-03-02
-1
Atsakyti
A Licencija
Siautėja kaip reikiant Makabio chebra, pirmiau Aroyo, dabar šitas...
2009-03-02
-2
Atsakyti
Taiklelis
Apmaudžiai čia gavosi, gaila žaidėjo, visur chuliganų pilna, ne tik pas mus.

Aišku, Maccabi į Top-8 vis tiek nepateks, tai gali leist jam ramiai reabilituotis.
2009-03-02
+3
Atsakyti
ir pačiam žaidėjui...
2009-03-02
-1
Atsakyti
Nu skaudziai atsilieps Maccabiui sis ivikis...
2009-03-02
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.