Beardas: „Reikia pradėti kažką naujo“

2009-04-25 18:30
Jonas Miklovas, „BasketNews.lt“ koresp. Tartu (Estija)
[image=9871 left Beardas sužaidė paskutines rungtynes Baltijos lygoje]Nuotaikos Tartu universiteto arenoje buvo tokios, lyg vietos „Rock“ komanda ką tik laimėjo SEB Baltijos krepšinio lygos (SEB BBL) pirmenybes. Grojo „Queen“ daina „We Are the Champions“, žiūrovai atsistoję plojo, žaidėjai šokinėjo iš džiaugsmo.

„Rock“ komanda ką tik buvo įveikusi Rygos ASK ekipą ir pirmą kartą klubo istorijoje iškovojo trečią vietą Pabaltijyje. Todėl nieko keisto, kad vos šešti reguliariajame sezone likę Tartu krepšininkai šėlo iš džiaugsmo.

Kiek santūresnis buvo tik Tanoka Beardas. Finale amerikietis pelnė 20 taškų ir atkovojo 8 kamuolius bei antrą dieną iš eilės buvo naudingiausias savo komandoje.

„Miestui toks laimėjimas labai daug reiškia. Kiek žinau, komanda niekada nėra laimėjusi nieko panašaus, todėl smagu būti istorijos dalimi“, – po mačo tinklalapiui „BasketNews.lt“ kalbėjo Beardas.

Beardas per abejas finalo ketverto rungtynes pelnė po 20 taškų ir buvo toks, kaip visada – aikštėje pasirengęs pranokti bet kurį varžovą.

Trečiajame kėlinyje, po to, kai gavo alkūne į veidą, tačiau teisėjai neskyrė pražangos tai padariusiam Raičiui Grafui, Tanoka verždamasis link krepšio atsilygino varžovui tuo pačiu. Šįkart teisėjai pražangą skyrė, tačiau Beardas dar kartą pademonstravo – aikštėje jo niekas nestumdys.

Ka dir kaip galingai atrodytų aikštėje, 37 metų vidurio puolėjas po rungtynių dar kartą patvirtino, kad šis sezonas – jam paskutinis Europoje.

„Reikia pradėti kažką naujo. Turiu pabūti daugiau su savo vaikais. Taip, galbūt ir muzikai daugiau dėmesio skirsiu“, – sakė Beardas.

Paklaustas, kurią Lietuvos komandą palaikys finale, Tanoka ilgai negalvojo.

„Žalgirį“. Jeigu jie laimėtų, žinotume, kad ir mes turėjome tokį šansą, nes jiems pralaimėjome tik po kovos“, – kalbėjo paskutines savo rungtynes Baltijos lygoje sužaidęs Tanoka Beardas.
Komentarai:
ddd
mudakas, nesportine mastysena.
2009-04-26
-2
Atsakyti
jonas maciulis : apsilankykite ir uzsiregistruoki
2009-04-26
+1
Atsakyti
jonas maciulis : apsilankykite mano puslapy ir uzs
2009-04-26
-9
Atsakyti
adam
Saunuolis Tanako Beardas linkiu jam kuo puiliausios klotys baigus karjera!
2009-04-26
-3
Atsakyti
sveikinimai Rock ekipai...
2009-04-26
+2
Atsakyti
galetu dar uz zalgeri suzaist paskutini sezona
2009-04-26
-12
Atsakyti
Anonimas
geras buvo zalgiryje, dar dabar butu kazka parodes jei zaistu http://wiliuxxas.mybrute.com
2009-04-25
-2
Atsakyti
nusisnekejo tenapie zalgiri tanoka
2009-04-25
-3
Atsakyti
http://jonasmaciulis.freeforums.org/inde... apsilankykit, uzsiregistruokit, atgaivinkim puslapi
2009-04-25
+2
Atsakyti
hahaha
deja neturejot sanso, nes zalgiris gavooooooo!!! hahahaha
2009-04-25
-3
Atsakyti
respect ;D
2009-04-25
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.