Šležas: „Tokios sunkios serijos nesitikėjau“

2009-05-16 01:19
Domas Lukauskas, „BasketNews.lt“ koresp.

„Šiaulių“ komandos žaidėjas Andrius Šležas po pergalingų penktųjų LKL mažojo finalo serijos rungtynių Šiauliuose pripažino, kad tokios įtemptos serijos jis nesitikėjo.

Krepšininkas negailėjo komplimentų „Neptūno“ komandai, kuri šiauliečiams pritampė daug nervų. Visgi labiau patyrę „Šiauliai“ laimėjo seriją 3-2 bei pasidabino LKL bronza.

– Kokios nuotaikos iškovojus LKL bronzą? – „Šiaulių“ žaidėjo po rungtynių Šiauliuose paklausė portalo „BasketNews.lt“ žurnalistas.
– LKL bronzą iškovoju antrąjį kartą. Pirmą kartą tokį apdovanojimą pelniau dar žaisdamas Vilniaus „Statyboje“. Šiemet teko žaisti prieš „Neptūną“, o tai jauna, ambicinga ir tobulėjanti komanda. Jeigu jie išlaikys dabartinę sudėti, tai tokia komanda gali toli nueiti.

– Kas lėmė šiandieninę jūsų pergalę?
– Šiandien susitvarkėme su nervais. Savo indėlį įdėjo ir didesnė mūsų patirtis. Gal kiek geriau atsilaikėme ir fiziškai, nors klaipėdiečiai jauni, turbūt iš sporto salės neišeina kiaurą dieną.

– Pirmoje mačo dalyje svečiai jūsų krepšį bombardavo tolimais metimais, tačiau po pertraukos „Neptūno“ snaiperiai aptilo. Kaip pavyko juos sustabdyti?
– Galima sakyti, kad šiandien jų tritaškininkų mes nesustabdėme. Vasylius šiuo metu labai geroje formoje. Eitutavičius taip pat fantastiškai dirigavo komandos žaidimui visose atkrintamųjų varžybų etapo rungtynėse. Džiaugiuosi, kad pavyko laimėti pieš šią stiprią komandą. Serija buvo sunki, buvome visi nervingi ir, kai pralaimėjo 2 kartus iš eilės, situacija buvo kebli.

– Ar tikėjotės, jog serija bus tokia sunki?
– Aš asmeniškai nesitikėjau tokios įtemptos ir sunkios serijos. Man atrodo, kad ir kiti žaidėjai galvojo panašiai. Kai laimėjome dvejas pirmas rungtynes, galvojome, kad laimėsime ir trečiose, visgi taip neįvyko. Gal tai ir lėmė šiek tiek tas dvi mūsų nesėkmes, nors apie patikėjimą pergale niekas nekalbėjo.

– Kaip švęsite sėkmingą sezono pabaigą?
– Klubas užsakė kažkokią vietą, būtent ten važiuosime pabendrausime su klubo vadovais, rėmėjais.

Komentarai:
sekmes Andriuk tau!!linkejimai is Joniskio!!:)))
2009-05-17
+1
Atsakyti
Andrius Slezas
visai gerai ,man si sezona sekesi ,dekui
2009-05-17
Atsakyti
saunuolis slezas, si sezona tikrai neprastai atrode ;p
2009-05-17
+2
Atsakyti
woo hoo slezas valdo
2009-05-16
-2
Atsakyti
Tai parodo, kad kiekvieną priešininką reikia gerbti, nes jis gali parodyti staigmenų...
2009-05-16
-8
Atsakyti
yha
2009-05-16
+2
Atsakyti
Nesvaik, dar gali zaist ir zaist iki tos pensijos...
2009-05-16
+3
Atsakyti
slzui tai cia jaudulio nera iprates zaist finaluos
2009-05-16
+11
Atsakyti
swyturys
i pensija tau slezai reikia niekur kitur
2009-05-16
-6
Atsakyti
nugalejo patirtis
2009-05-16
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.