Vilniaus valdžia neskuba pagerbti LKL čempionų

2009-05-22 12:19
Laura Čyžiūtė, „kaunodiena.lt“
Po dvejų metų pertraukos į Vilnių parvežusi Lietuvos krepšinio lygos (LKL) aukso žiedus „Lietuvos ryto“ komanda deramos padėkos iš Vilniaus miesto valdžios artimiausiu metu nesulauks.

Kaunas pasveikino saviškius

„Lietuvos ryto“ klubas LKL finalo serijoje įveikė titulą gynusį 12 kartų LKL čempioną Kauno „Žalgirį“ ir po dvejų metų vėl tapo stipriausia šalies krepšinio komanda.

Jau trečiadienio vakarą Kauno miesto valdžia surengė padėkos vakarą savo komandai. Pagerbti LKL sidabrą iškovojusių „Žalgirio“ krepšininkų susirinko miesto vadovai, tarybos nariai. Miesto vadovai LKL vicečempionams įteikė atminimo dovanas: DVD su dokumentiniu filmu ir dainomis apie Kauną ir po stiklinį suvenyrą.

Vilnius padėkos rudenį

Tuo tarpu Vilniaus miesto savivaldybė, po poros metų vėl galinti pasigirti krepšinio sostinės titulu, čempionams triukšmingų sutiktuvių organizuoti neketina. Mat prieš savaitę savivaldybė apdovanojo jaunuosius „Lietuvos ryto“ krepšininkus, Eurolygos jaunimo čempionate iškovojusius antrąją vietą. Po trumputės ceremonijos valdžios dėkingumo biudžetas – tarsi iššluotas.

„Mes esame dėkingi „Lietuvos ryto“ klubui. Jie pelnė daug pergalių, garbingi žaidėjai, tikiuosi, supranta, kad miestas šiuo metu deramai atsidėkoti yra nepajėgus. Kai tik tos galimybės padidės, mes būtinai tai padarysime“, – žadėjo kultūros ir sporto reikalus kuruojantis Vilniaus miesto vicemeras Gintautas Babravičius.

Vicemeras patikino, kad greičiausiai simbolinės pagerbtuvės vyks rudeniop, per planuojamą krepšinio sezono atidarymą.
Komentarai:
balandi pirma kart kazka normaliai pasakei:) wilniaus waldzia jau pamirsi per 2metus kajp pergales swest nors laimejimu si sezona buwo
2009-05-23
-5
Atsakyti
Taigi pasake, kad jau pagerbe jauniu komanda, kuri sidabra europoje paeme. Tai viskas suprantama, kad neuzteko lesu pagerbti LKL cempionus, tai yra atleistina. Ir siaip, Vilnius bent jau nebankrotuoja priesingai nuo zalgirio, tad nematau reikalo cia saipytis..

//
2009-05-23
Atsakyti
Jei ir gruztu eidsonas, cempionu amzinai nebusi. Vistiek kasnors nup.. nuo vaizdo.Jei ne zalgiris tai siauliai :)
2009-05-22
Atsakyti
visi kauno buratinai!!!!!
simaskb

o kas tikejo ,kad jis kitais metais ryte zais?! :)...bene siulai lizingo pagalba jam moketi ;),bet kaip nekuriu klubeliu istorija rodo,tai prie gero tas modelis nepriveda ;)
2009-05-22
+1
Atsakyti
to visi kauno buratinai!!!

Turbut dar negirdejai, kad Eidsonas pas jus negris, tuoj isgaruos drasa :)
2009-05-22
-4
Atsakyti
visi kauno buratinai!!!!!
simaskb

rimtai?! :D va tokie kaip tu jau nuo 2000 metu tapati gieda ,bet kaip zine tokiu kaip tu gaideliu balsas i dangu neina :D,ziurek kad tavo buratinas sukomplektuotu komanda galimai kovai nors del 3 vietos su neveziu ar neptunu,o rytas su siauliai issiaiskins kitais metais kas ka,ir siemet siauliai faktiskai vicecempionai,o zali klounai treti
2009-05-22
-3
Atsakyti
to visi kauno buratinai!!!

Gerai, kad daugiau to nebus, ane? :)
2009-05-22
-8
Atsakyti
NA NE VALDZIA U SUDAS!!!dejau as ant tokios pats esu Vilnetis bet man geda del tokios valdzios!!!
2009-05-22
-15
Atsakyti
laikas
pradzioje vieni kitiems kimba i atlapus,bebras su joneliu,paskui drabstosi meslu,kai nusiplaus ta mesla,tai ir pagerbs,gieda ryta g......
2009-05-22
-16
Atsakyti
as nors ir zalgerio fanas bet saunuolei lietuvos rytas
2009-05-22
-13
Atsakyti
visi kauno buratinai!!!!!
vilnius valdzia jau pavargo nuo ryto pergaliu siemet,babkiu neber ceremonijom ir medaliams :D
2009-05-22
Atsakyti
zashibis', nemirtingas bajeris..:)
2009-05-22
+1
Atsakyti
Geda Vilniaus valdziai. Vel pragere ir prapiso visus pinigus.. Viena debila mera ismete, bet jo vieta uzeme kitas debilas. Nu tegul palaukia kokio vieso renginio, vel nafig nusvilps juos nuo scenos.
2009-05-22
+9
Atsakyti
-> a

:DDDD
2009-05-22
Atsakyti
a
tai tu kietas, eik dbr snargli nusivalyt
2009-05-22
-1
Atsakyti
Didziuojuosi, kad esu kaunietis.
2009-05-22
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.