Rezultatyviausias 2007-2008 metų sezono Eurolygos krepšininkas rado savotišką būdą, kaip pasauliui paskelbti apie savo karjeros norus. Savo profilyje „Facebook“ socialiniame tinkle Marcas Salyersas patalpino žinutę, kurioje teigia, kad norėtų grįžti rungtyniauti į Roanės „Chorale“ ekipą.

„Jeigu jie pateiks gerą pasiūlymą, Roanėje norėčiau žaisti labiau nei bet kuriame kitame Europos klube“, – rašė amerikietis.

Trisdešimtmetis 205 cm ūgio krepšininkas praėjusį sezoną pradėjo Mariupolio „Azovmaš“ ekipoje, tačiau dėl klubą užklupusių finansinių sunkumų, Ukrainą paliko prieš Naujuosius metus.

2007-2008 metais per Eurolygos rungtynes sunkusis krašto puolėjas vidutiniškai pelnydavo 21,8 taško ir tapo vienu didžiausiu lygos atradimų.
Komentarai:
Oh tie norai.Zuvis renkasi kur gyliau-zmogus kur geriau
2009-06-03
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.