Liubercų „Triumph“ savo sudėtį papildė dviem naujais sunkiaisiais krašto puolėjais. Rusijos klubas pasirašė sutartis su JAV ir Makedonijos pilietybes turinčiu Mike'u Wilkinsonu ir 22 metų Nikita Shabalkinu. Abu žaidėjai praėjusį sezoną rungtyniavo kitoje Rusijos komandoje – Maskvos srities „Chimki“.

Rusijos Superlygoje 204 cm ūgio Wilkinsonas vidutiniškai per rungtynes pelnydavo 7,1 taško ir atkovodavo 4,2 kamuolio. Europos taurės turnyre 28 metų krepšininko rodikliai buvo panašūs. Vidutiniškai 6,8 taško ir 4,1 atkovoto kamuolio per rungtynes.

Shabalkinas Superlygoje rinkdavo po 4,3 taško, atkovodavo po 3,3 kamuolio bei atlikdavo po 1,2 rezultatyvaus perdavimo. Šią vasarą krepšininkas su Rusijos studentų rinktine dalyvavo universiadoje, kur buvo vienas rinktinės lyderių. Per rungtynes Shabalkinas vidutiniškai pelnydavo 14,3 taško ir atkovodavo 6,1 kamuolio.


Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.