Butautas: „Nė vienas žaidėjas negadino vaizdo“ (3 video, foto)

2009-08-12 23:57
Jonas Miklovas, „BasketNews.lt“ koresp.

Mantas Kalnietis buvo vienas iš keturių įžaidėjo pozicijoje bandytų krepšininkų
Mantas Kalnietis buvo vienas iš keturių įžaidėjo pozicijoje bandytų krepšininkų
Nuotr. BasketNews.lt
Po pirmosios Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės dvikovos abiejų vyriausiasis komandos treneris Ramūnas Butautas pasidžiaugė, kad visi aikštėje buvę krepšininkai negadino vaizdo. Tuo tarpu latvių treneris Kęstutis Kemzūra kalbėjo, kad šis mačas bus gera pamoka ateičiai.

Ramūnas Butautas (Lietuvos rinktinės vyr. treneris): „Ne viskas mums sekėsi, bet buvo ir gerų momentų. Manęs rungtynės nenuvylė, nors buvo per daug techninių klaidų. 21 klaida yra daug. Bet gana ryškiai laimėjome kovą dėl kamuolių, momentais gražiai gynėmės ir puolėme.

Mūsų komandoje daug vienodo meistriškumo žaidėjų ir nė vienas žaidėjas negadino vaizdo. Linas kleiza šiemet atvažiavo labai pasirengęs ir labai motyvuotas. Suvyryškėjęs kaip asmenybė, patobulėjęs gynyboje“.

Išsamesnis Butauto vaizdo komentaras:


Kęstutis Kemzūra (Latvijos rinktinės vyr. treneris): „Komandos suklydo po 21 kartą, todėl nebuvo pačios gražiausios rungtynės. Bet jos buvo atkaklios, kietos, korektiškos. Vyrai grūmėsi, gaila, kad nepavyko išvengti traumų. Bet žmonės turėtų būti patenkinti tokiomis rungtynėmis.

Rungtynėse buvo daug klaidų, daug sąmyšio, mano žaidėjai kartais pamiršdavo, ką buvome sutarę. Jeigu ne klaidos ar kova dėl atšokusio kamuolio, mes turėjome gerą šansą laimėti.

Šių rungtynių esminis momentas yra mokytis iš savo klaidų, kad kuo ekstremalesnėmis sąlygomis žaistume kuo geriau. Galiu dar tris kartus pralošti Lietuvai, jeigu tik laimėsime rungtynes Gdanske Europos čempionate“. 

Išsamesnis Kemzūros vaizdo komentaras:


Lino Kleizos komentaras:


Komentarai:
Bl debilai , gal baigsit stumt ant savu zaideju?! Cia juk rinktine yra. Uzteks tu debiliskumu varymu ant zaideju. Vienas ten uz Zalgiri, tai bl iskart stumia ant Jomanto. Biski pagarbos, bo geda tokius sirgalius Lietuvos rinktines turet..
2009-08-13
+1
Atsakyti
manau komanda turi wiena pliusa kurio neturejo pernykste : wisi zaidejai lygiawerciai. dabar pasitraukus kuriam nors swarbesniam waizdas tikrai nebus blogesnis manau reiketu i zaidima labiau ijungti izaidejus bei aukstaugius ir tada busim nesustabdomi :)))
2009-08-13
+1
Atsakyti
Morzikeiliausitės varyti ant Jomanto? jūs pažiūrėkit Ryto rungtynių, jis nors kartą įžaidinėjo ketvirto kėlinio pabaigoje? tai išeitų, jis kaltas, kad pasimetė, kai buvo išmestas aikštėn tokioje situacijoje, kuriai nesiruošė tapdamas ir būdamas krepšininku ir kurios nepatyrė žaisdamas Ryte...be to, gal būtų geriau įsijungęs į žaidimą, jeigu ne smūgis į nosį ir tuo pat metu komandos draugų sugadintas metimasdžiaukitės, kad išvis komanda tokį brandų žaidimą iš karto po stovyklos demonstravo, gal pamiršot, kas prieš du metus buvo?
Ką gi, žalfaniams nepatogi tiesa ne prie širdies...
2009-08-13
+1
Atsakyti
Banalu bet...
Jomantas grybas! Ir to nepaneigsi, niekas nesupranta nx jy i rinktine is vis pajame? Jomantas nesugeba zaisti savo stiliumi, nes ji jo neturi, kad imeta keleta tritaskiu metimu, tai nereiskia, kad jis vertas rinktines! Mano nuomone jis nevertas ten buti ir ne del to, kad vakar susi***o visishkai... Nemaau jame jokios perspektyvos! Petravicius beje kaip ir Jomantas tik dar blogiau, kad ishsigandes laksto visas kaip vaikas per draugishkas varzybas, kas bus kai bus rimtos kovos?! Aishku nelabai buvo is ko rinktis... Bet vistiek nereikia shudo malti Jomantai!

Linkejimai visiems fanams su kuriais susitiksime Wroclave! :)
2009-08-13
+1
Atsakyti
liausitės varyti ant Jomanto? jūs pažiūrėkit Ryto rungtynių, jis nors kartą įžaidinėjo ketvirto kėlinio pabaigoje? tai išeitų, jis kaltas, kad pasimetė, kai buvo išmestas aikštėn tokioje situacijoje, kuriai nesiruošė tapdamas ir būdamas krepšininku ir kurios nepatyrė žaisdamas Ryte...

be to, gal būtų geriau įsijungęs į žaidimą, jeigu ne smūgis į nosį ir tuo pat metu komandos draugų sugadintas metimas

džiaukitės, kad išvis komanda tokį brandų žaidimą iš karto po stovyklos demonstravo, gal pamiršot, kas prieš du metus buvo?
2009-08-13
-2
Atsakyti
Po pirmu varzybu nereiketu is karto daryti isvadu, kas nevertas vietos rinktineje, labiau galima pasakyti, kas jos vertas. Vakar nesuzaide taip kaip moka nei Kalnas, nei Jomantas, nei Maciulis, Lukauskis ar Jankunas, tas pats Robke kartais blaskesi. Taciau cia kaltas ne ju meistriskumas, paprasciausiai taip susikloste varzybos, ne viskas nusiseke. Juo labiau treneriai bande schemas ivairias, kurios keleta paliko gera ispudi, ypac kai kelis kartus aukstas zmogus ikirsdavo i baudos aikstele ir pats sulaukdavo paso is kito aukstaugio. Po pirmu varzybu tikrai rinktines dvyliktuke uzsirekomendavo Delnas, Kleiza, Mazutis, suzaide jie visi tikrai kaip buvo laukta, o gal ir ne ;]
2009-08-13
+2
Atsakyti
čia tik pirmos draugiškos rungtynės. Atsimenu užpernai kelis kartus pralošė šitam etape, o EČ visas iš eilės laimėjo (iki rusų). Tai nėr ko labai norėt, nėra kol kas jie formoj ir tas gerai. Nes forma turi rugsėjį būt. Dabar tiesiog taktika tikrint reikia ir rast, kas geriausiai jai tinka.
2009-08-13
-6
Atsakyti
Pulsedriver
JOMANTAS GADINO, APGAILETINAS ZMOGUS, NET NEVERTAS VADINTI JI ZAIDEJU
2009-08-13
Atsakyti
As irgi galvoju,kad is rinktines turetu lekti Jomantas,taciau tai buvo tik pirmosios varzybose,gal kitose jam geriau seksis.
2009-08-13
-5
Atsakyti
nesvaikit
Jomantas visiskai neisilieja i Lietuvos rinktine , vien todel , kad technikos ir krpesinio suvokimas pas ji yra zemesnio lygio nei kitu krepsininku. Nesutinku kad visi 13 yra vienodo lygio butent tas 13 ir yra Jomantas kas aisqiai matesi rungtynese.
2009-08-13
+4
Atsakyti
Butautas turbut nelabai varzybas ziurejo, nes man Jomanto zaidimas taip reze aki! Jomantas jau isbeges i aikstele gadina vaizda...
2009-08-13
-3
Atsakyti
jomantas visa rinktines zaidima gadino,o delininkaitis tikrai gera ispudi padare.pamatysim rytoj kaip dar bus,manau daugiau laiko gaus jankunas,maciulis,kalnietis.
2009-08-13
+7
Atsakyti
to G
ka cia ziuret-jomantui buti izaideju tokios pacios kaip mazuciui buti centru,jei butautas bandys tokius kvailus variantus naudos is to daug nebus.
2009-08-13
+5
Atsakyti
Borat_Sagdyievnu nezinau, aisku cia mano asmenine nuomone, bet Kalnas tai ziauriai atrode... o Delnas ir Mazutis nutsbino labai geraja prasme!


Sakai kalnietis ziauriai atrode, paziurek kiek laiko jis gavo pazaist. Kievienas ziauriai atrodytu, jeigu gautu atkarpas po 2min tris kartus, kurios dar pertraukiamos minutes pertraukelem. Rozinius akinius reikia nusiimt ir pasiziuret koks buvo rinktines zaidimas. Gynyba, nieko nesakau, visai nieko, taciau puolimas apgailetinas, visi taskai greitose atakose arba kleizos individualaus meistriskumo deka. Ka tai reiksia? Tai reiskai, jog izaidejai visiskai neoragnizavo puolimo. Kas lose izaidejais beveik visa laika? Mazutis ir Jomantas, su siais zaidejais puolime visuomet bus padrikas zaidimas. Tiesa pacioje pabaigoje Delininkaitis pakankamai neblogai atrode sioje pozicijoje. Isavados: Kalnieciui reikia duot zaist ir daug 20-25 min, nes, kaip matem Zalgiry, tik tuomet jis parodo, ka gali; ji keist gali Delininkaitis, kuris verzlus ir gerai aikste mato, Tomas galetu but visuomet izaidejas, bet jis naudingesnis kai zaidzia atakuojanciu, o lt rinktineja labai truksta tokiu zaideju kaip Tomas, taigi lieka vienintelis variantas- daug laiko duot Kalnieciui ir tiketis, jog jis prades zaist taip, kaip Zalgiry.
2009-08-13
Atsakyti
rrrr
Gal ir negadino vaizdo, bet aiskiai matosi, kad sioje komandoje Jankunas nereikalingas.
2009-08-13
-2
Atsakyti
p.s. laikrodukas pas Kleiza gerulis :)))
2009-08-13
-1
Atsakyti
nu nezinau, aisku cia mano asmenine nuomone, bet Kalnas tai ziauriai atrode... o Delnas ir Mazutis nutsbino labai geraja prasme!
2009-08-13
-7
Atsakyti
tomasella
Visiems didiesiems ekspertams uzkliuvo labiausiai Jomantas. As tik pasakysiu savo argumentus:daug pagyru mazuciui.kas is to , jei tu giniesi ir sugebi driblinguot.PG privalo kurt zaidima,t.y. prasiverzt pats, atiduot gera pasa laiku ir dar pelnyt taskus.Deja, andrius sito potencialo praktiskai neturi isvis. Man patiko jo judejimas. O Kalnietis nuvyle labiau vakar, nes ir gynyboj nera jis kietas, o puolime joikios kurybos ir zaidimo valdymo uztikrinto nemaciau jam losiant.Bet kalnietis is principo priesingai nei Mazutis turi potencialo-gali pats prasiverzt ir imest kartais.

Jomantas.Jomantas bent uztikrintai jaucias su kamuoliu.O kas man asmeniskai labiausiai patinka, kad jis daug geriau uz pastaruosius du skaito zaidima.Jis gerai ivertina situacija zaibiskame greitam puolime.Jo, vakar jis pramete pora metimu is arti, bet sprendimai jo buvo teisingi ir uz tai tikrai negali smerkti. Be to Jomanto didziausias privalumas yra jo super kovingumas ir gynyba.Siaip jis leciausias is is siu triju, bet kompensuoja tai savo fizine jega ir ugiu pries mazesnius izaidejus.

Mano nuomone kolk kas Manto akcijos zemiausios, toliau Mazutis ir Jomantas pirmas, bet turim laiko ir varzybu.Taigi greit pamatysim kas yra kas. bet is principo su mazuciu kaip pagrindiniu pg lauru nesitikiu. Jis gal nieko kaip pakaitalas.Juolabiau, kad Delnas atrode puikiai ir gali paizaidinet kada reikes taip pat.
2009-08-13
-2
Atsakyti
G
As nesuprantu, ar jus idiotai ar nesuprantat situ ir keliu kitu tolimesniu varzybu esmes ir paskirties ?!? Jos gi ir skirtos kad paziuret savo galimybes, ivertinti silpnas vietas ir paskui taisyti klaidas, o komentuojat, lyg sias varzybas butu reikeje butinai laimet. Manau butu net geriau jei butu pralaimeje, nes is pralaimejmu galima geriau pasimokyt ir sustipret.

O del Jusu cia labai aktyviai komentuojamo Jomanto, tai as kaip tik manau, kad jis treneriui kelia daugiausiai abejoniu, todel jis ir dave daug lost, norejo paziuret, kaip jis valdo situacija ir ar susitvarkys su itampa rungtyniu gale.

Kas is to jei isleistu stipriausius zaidejus ir laisvai laimetu?
2009-08-13
-2
Atsakyti
uzeivys
jomantas visa laika gryba pjove gal perdege bachuras is jo zaidimo mazai naudos tikrai buvo
2009-08-13
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.