Bielos „Angelico“ ekipa pranešė, jog pasirašė sutartį su Fredu Jonesu, kuris praėjusį sezoną rungtyniavo NBA lygoje.

Jonesas ir Italijos klubas sudarė vienerių metų kontraktą.

Los Andželo „Clippers“ komandoje 2008/09 metų sezoną praleidęs Jonesas vidutiniškai per susitikimą pelnydavo po 7,3 taško, atkovodavo po 2,4 kamuolio bei atlikdavo po 3,6 rezultatyvaus perdavimo.

„Angelico“ klubas šį sezoną rungtyniaus Europos taurės turnyre.

Komentarai:
SagenasKažkaip man neskaniai kvepia, tas reikalas, kad taip paprastai žaidėjai iš NBA eina į Europą, o ne logiškiausia yra tai, kad į tokią komandą, kuri net Eurolygoje nežaidžia... NBA pelnydavo po 7 taškus per rungtynes, tai EuroCup'e siaus.


nu man irgi keistoka , jis buwo twirtas widutiniokas, o dabar jis i zemo lygio komanda keliasi , ir tai nezinia kaip jam seksis, bet Angelico klubas tikrai gera zaideja nugwelbe
2009-08-20
+6
Atsakyti
cia tai as apakes toks ziadejas ji vien laikyciau del jo graziu prasiverzymu ir dejimu....:D ir kaip cia oly jo nenupirko.... ir gerai by... jiem i aki susmirde mulkei tik FREDAS ir kokiam reale vieta atrastu.... keista kazkaip lb keista...
2009-08-20
-13
Atsakyti
Įdmou, koks biudžetas Angelico, jei nusipirko žaidėją iš NBA? Gal ir Rytas, bei Žalgiris, kokį iš NBA nugriebtų tada? :D
2009-08-20
-6
Atsakyti
Man irgi keista, dar pamenu zaide neblogai, o toks zaidejas praverstu turbut kiekvienaj EL komadai. Idomiai gavo cia.
2009-08-19
+1
Atsakyti
Keista. Nu jau Jones zvaigzde jau leidziasi. Bet, palyginti, i negarsia komanda isvare..
2009-08-19
+3
Atsakyti
Kažkaip man neskaniai kvepia, tas reikalas, kad taip paprastai žaidėjai iš NBA eina į Europą, o ne logiškiausia yra tai, kad į tokią komandą, kuri net Eurolygoje nežaidžia... NBA pelnydavo po 7 taškus per rungtynes, tai EuroCup'e siaus.
2009-08-19
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.