Ricky Rubio šiuo metu kartu su Ispanijos rinktine ruošiasi Europos čempionatui
Ricky Rubio šiuo metu kartu su Ispanijos rinktine ruošiasi Europos čempionatui
Nuotr. Nick Marzoli/FIBA Europe
Jaunasis Ispanijos talentas Ricky Rubio galų gale apsisprendė. Ispanas pasirašė šešerių metų sutartį su „Barcelona“ komanda. Apie tai pranešė Ispanijos ir JAV žiniasklaida.

Katalonų klubas Badalonos „DKV Joventut“ komandai už jaunąjį gynėją sumokęs 3,7 mln. eurų išpirką.

Apie tai, jog Rubio kelsis į NBA kalbos tęsiasi jau kone nuo NBA naujokų biržos, kurioje ispanas buvo pašauktas penktuoju šaukimu. Šią vasarą Rubio aktyviai domėjosi ir Madrido „Real“, Malagos „Unicaja“ klubai, tačiau, regis, jaunasis krepšininkas linkęs priimti „Barcos“ siūlomą sutartį.

Pasirašydamas sutartį su Barselonos ekipa, Rubio, taip pat nusprendė likti Europoje. Krepšininkas mažiausiai iki 2011-ųjų rungtyniaus Ispanijoje. Praėjus dvejiems metams Rubio galės išvykti žaisti į NBA.

Prieš keletą dienų buvo skelbiama, jog Rubio šansai vykti žaisti į NBA jau šiemet, ženkliai padidėjo. Visgi visus Minesotos „Timberwolves“ planus sumaišė „Barcelona“ ekipa.

18 metų Rubio pastaruosius keturis sezonu praleido Badalonoje. Pernai įžaidėjas vidutiniškai per vienerias Eurolygos rungtynes aikštėje praleisdavo po 13 minučių, per kurias pelydavo 2,4 taško ir atlikdavo 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
senai jau jam laikas buvo apsisprest .. ;D
2009-09-01
-3
Atsakyti
Puikus Rubio pasirinkimas sekmes jam.
2009-09-01
+2
Atsakyti
Nekomentuokit jei nematėt kaip jis žaidžia. : )
2009-09-01
-7
Atsakyti
nesuprnatu kam barsai reikia kazkio rubio akivaizu susivilioja pasauline reklama bet nesamone barsos gretose ir taip geru SG PG netruksta matosi neturi kur $ det
2009-09-01
-20
Atsakyti
Anonimas
TO AS: nu o tj o ka blogai lose pries jav zvaigzdes jis fianle , nesvarbu del ko jis ten pateko, bnet faktas kad ji zaide spain rinktineje ir finale OZ...Dar pasuiziurek kiek jam metu, ir kaip jis jau praitaiss metais draugiskose rungtynese jasikeviciu maude...O apie siu metu draugiskas tj isvis net nekalbu ir erikia cia pradet kalbet kad cia tik draugiskos.
2009-09-01
-7
Atsakyti
nuk
barsa islos is reklamos
2009-09-01
-2
Atsakyti
Anonimas
supraskit viena karta kiek jam metu ir koks zaidimo lygis pasiektas. cia auga nba lygio super zvaigzde
2009-09-01
+7
Atsakyti
nu nezinau, nei statistika ispudinga, nei kas:) aisku jis zaide acb lygoj, bet jei jau toks visu liaupsinamas ir giriamas tai maniau kad jo rodikliai geresni, o dabar nieko ispudino nematau..;) ne cia tik mano asmenine nuomone...
2009-09-01
-3
Atsakyti
asAnonimas o tu zinai akd olimpinese i starta ejo nes navaro sioke tokia trauma turejo? :D apsisvietes labai ? :D kas is to kad jis uz vaiku rinktines gerai ardesi? taip talento turejo daugiau uz kitus ir kas ? ka dabar daugiau rodo? taip ir sustojo su savo 16 metu tobulejimu cia kaip dauguma lietuviu amzinai perspektyvus :d butu geras jau NBA sedetu asiliau ble, Lebronuj nereikejo jokiu vaiku rinktiniu ziek ka daro NBA dabar :) laisvas dabar eik pamoku ruost


Koks skirtumas kas trauma turejo,tu geriau ziurek kaip jis vaikas budamas olimpiadoj zaide.
2009-09-01
Atsakyti
as
Anonimas o tu zinai akd olimpinese i starta ejo nes navaro sioke tokia trauma turejo? :D apsisvietes labai ? :D kas is to kad jis uz vaiku rinktines gerai ardesi? taip talento turejo daugiau uz kitus ir kas ? ka dabar daugiau rodo? taip ir sustojo su savo 16 metu tobulejimu cia kaip dauguma lietuviu amzinai perspektyvus :d butu geras jau NBA sedetu asiliau ble, Lebronuj nereikejo jokiu vaiku rinktiniu ziek ka daro NBA dabar :) laisvas dabar eik pamoku ruost
2009-09-01
+8
Atsakyti
karolis
na matai jie tik paziuri i sausa statistika ir jau gali nuspresti apie zaideja,na tikri ekspertai :D
2009-09-01
-9
Atsakyti
Anonimas
Nu bl jus paziurekit i ACB stats jo ir tada kalbekit...Sutinku su Kroliu visiskai ar jus pvz zinot kaip jis lose kai bbuvo 15 metis 16 meciu rinktineju, ar jus zinot kad jis praitais metias olimpiniu zaidyniu finale i starta ejo...Jis dabar labai geras zaidejas ir jam tik 18 po kokiu 2 metu jis juau tikraiusiai bus geriausas pg euroopoje ;)
2009-09-01
+4
Atsakyti
karolis
cia prisikabinai prie klaidu tai tipo kietas :D as ir pats zinau kad man surasymu nekas :D o tik pasakiau sawo nuomone :D o tu cia prie kompo sededamas gal newadink kitu daunais :D biksi juokingai atrodai :D
2009-09-01
+2
Atsakyti
Leninas. Ps Karolis daunas
To Karolis: asile, rasyt ismok... Juokdariai su K rasos, gale IAI , o ne ei ir pilna tokiu akivaizdziu klaidu, kai mokyklele lankyt pradesi, tada ir komentuok.
2009-09-01
+8
Atsakyti
as
eiti i kokia silpnesne komada lostu 30 min ir zymiai gspaciau tobuleti,cia jam ta barsa tokius pinigus moka nemtau uz ka moketi,gaila kad neparaso prie statiskos kad per 13 min 5 klaidas padaro.
2009-09-01
-9
Atsakyti
per 13 minuciu 3 taskai nieko gero cia
2009-09-01
+4
Atsakyti
karolis
na jus dauguma esat juogdarei :D negi jus nematot kaip jis lose pwz ,pries ltu rinktine,jis puikus zaidejas ,puikei mato aikste :D gal geriau patilekit ir paziurekit kaip zais si sezona,manau greitai jis jus usciaups :D ir kaip sakot ispustas burbulas ir panasei,tai ar jis apie sawe tai raso,ko jus ji kaltinat :D?
2009-09-01
+2
Atsakyti
Ta statistika Eurolygoj yra 5-iu rungtyniu -tas penkias rungtynes jis zaide neatsigaves po traumos. Realiai reiktu pasiziuret i ACB ,o ne Eurolygos statsus ir tuomet baigsis visos iliuzijos kad Janavicius uz ji geresnis ir panasiai :D
2009-09-01
+3
Atsakyti
Aivaras
Nesuprantu ka jame visi mato? Juk jis yra tiesiog vidutines klases zaidejas, Rubio nera vertas losti NBA tuo labiau tu pinigu, eilini kart nesuprantu Barsos kam jiem toks ispuikes vaikas kuris rinks po kokius 5 taskus. Juk yra patyrusiu ir geresniu ir pigesniu uz ji krepsininku. Siuo atveju Barsos nesuprantu!
2009-09-01
+1
Atsakyti
scirocco
teisingas sprendimas nelyst i NBA kol kas
2009-09-01
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.