Komentarai:
butautas su kurciu bet kokiu atveju turi isnykti is rinktines. Jau bl geriau Bagatskis su Braziu.
2009-09-08
-3
Atsakyti
motocros 4ever
pirma kart gyvenime ziurejau krepsini,bet isitikinau kad daugiau neapsimoka gaist laiko bobiskam sportui,10 durniu viena kamuoly vaikos:)
2009-09-08
-1
Atsakyti
Vengr
Sveiki! Manau Lietuvos komanda pernelyg buvo ''pasikelusi'' ir turkai parode Lt, o lenkai tai dar karto patvirtino, kad visus varzovus reikia gerbt ir iseit ''kovot'', o ne pasimetyt. Paskysite, kad lietuviai kovoja? Atsakysiu, taip bet cia kova lyg vaiko uz saldaini, o cia ne vaiku zaidimas, o krepsinis, o krepsinyje uz klaidas ir atsipalaidavima reikia moket didele kaina. Visi ''ekspertai'' gyresi, kad Lietuvos komandoje daug aukstaugiu, kad va visada atkovojam daug kamuoliu, bet.... Cia buvo draugiskos rungtynes, o cia va jau cempionatas ir reikia atkovot, bet deja kova del kamuoliu pralaimeta lenkams. Kaip jau sake treneris R.Butautas, kad Lenkijos komandoje zaide 5-6 zaidejai, ir kad dazni keitimai tai tam kad nuvargint varzovus, bet taip atrodo, kad patys Lietuviai ''uzduso'' lenku gynyboje. Manau, kad Lietuviai nemoka gintis pries greita zaidima, o lenkai stengesi zaist greitai. Dar viena priezastis - 3 taiklumas. Pataikymas ne labai geras. Mano manymu, pataikymas turi buti geresnis, o ypac kai meta laisvi. Jie gi profesionalai. Nu labiausia mane nustebino baudu taiklumas - TIK 50 procentu!!! Si elementa manau galima taip ''prismokyt metyt'', kad nezinau. Kaip sake Kurtinaitis, kad ir nakti pakeltas is lovos zaidejas turi pataikyt nuo baudu metimo linijos. Manau, cia tas pats, kad chirgurgas nemoka operuoti, kad odontologas nemoka dantu gydyt, kad vairuotojas nemoka vairuot.....
2009-09-08
-2
Atsakyti
Anonimas
Pz GB Kokius trajakus pataika o ispanai jei ne gasol jau butu -5
2009-09-08
+3
Atsakyti
Visai nusivaziavo na bet kol dar sansu yra reik kovoti viltis mirsta paskutine. sekmes ungtynese su Bulgarais
2009-09-08
+3
Atsakyti
Anonimas
ispanai 3 minutes nepelna tasku pz jei gaus gal nepatekt i kita etapa o lietuvai butu gud tada
2009-09-08
-3
Atsakyti
Ne nu as visiskai nebesuprantu tu musu treneriu. Ziurint rungtynes, apima jausmas, kad nei zaidejai, nei treneriai nezino ka reikia veikti aikstelej. Palaida bala. Perdavineja kamuoli prie 3tsk linijos ir atakai einant i pabaiga meta bet kaip. Argi nebuvo galima zaisti ivairiau, agresyviau? Matem, kad pabaigoje rungtyniu, zaidimas paastrejo, atsirado daugiau prasiverzimu ir iskart lenkai pradejo daugiau prasizengineti. Aisku baudas metem irgi nekaip, bet cia jau kita kalba. Manau, kad kaip tik reikejo zaisti agresyviai, nes pas lenkus tik 4 zaidejai zaidzia. Butumem bent vienas is ju prisirinkes prazangu, automatiskai butu lengviau mums. Kodel treneriai prisirinko daug aukstaugiu, o ne velnio per juos nezaidzia? Taip, poziciniame puolime lenkai turi Gortata, bet ar nebuvo galima kokio nors, kad ir pacio paprasciausio derinuko sugalvot? Toliau gynejai. Kam paeme i rinktine Kalnieti? Siandien nezaide isvis, vakar zaide minimaliai. Ar negalima jo pastatyt i startini, duot jam isivaziuot?? Gerai, kad ir ne i PG pozicija, kad ir i ta pacia SG, gal net geriau butu. Del Mazucio galbut ir sutinku su treneriais. Lenku zaidejai greiti, turi gera driblinga, tad Mazutis gynyboje, manau, tikrai praverte, o vat Jomanta, sakykit ka norit, bet 1on1 ji labai daznai apeidavo. Aisku nesakau, kad gintis 1on1 yra lengva, bet manau buvo ir geresniu alternatyvu.. Toliau, kodel rungtyniu pabaigoje i aikste neleido Delininkaicio? Zmogus tikrai gerai atrodo ir kaip izaidejas, ir kaip ataku lyderis, ir gerai ginasi, bet kazkodel laike ji ant suolo. Aisku ne tik treneriai grybavo. Broliai is vis pratylejo visas rungtynes, Kleiza vel neisipaise, kaip su Javtoku, tai isvis neaisku. Toks jausmas, kad jis bijo gaut kamuoli. Gauna perdavima ir visai pasimeta, meta bet kaip, bile tik mest. Ir ne tik Javtokas. Pastebejau, kad labai daznai musiskiai bijo atakuot.. Pvz. broliai gauna kamuoli laisvi ir nemeta, arba Jomantas ar Maciulis verziasi po krepsiu, jau atrodo laisvas koridorius ir bac vietoj to, kad mestu, atmeta kamuoli atgal. Aisku, kaip kazkas sake, kad lengva kritikuot, be vis delto buvo ir maloniu staigmenu.. Maciulis suzaide tikrai gerai, butent daugiau jo agresyvumo ir reikejo. Jasaitis matos, kad tikrai igavo gera forma. Malacius. Na tikekimes, kad bulgarus rytoj iveiksim ir, kad musu treneriai susiprotes sekanciame etape :)
2009-09-08
Atsakyti
Anonimas
NU ka 65=66 ispanai laim tik ant 1 bet kaip GB zaidz pz kokius trajakus pataika!
2009-09-08
+4
Atsakyti
Polak
You suck. Litwa Pokonana...
2009-09-08
-3
Atsakyti
tirli pirli
Lietuvos rinktineje zaide trys zmones - jasaitis, petravicius ir delininkaitis, Butautas turbut is tiesu yra lenkas, kitaip neimanoma paaiskint jo sprendimu...
2009-09-08
-2
Atsakyti
Marius
2009-09-08
-1
Atsakyti
www
Fantomasas nevadovauja rinktinei arba daro blogus sprendimus .Reikejo pagrinde leisti Delininkaiti \ kuris zaide labai mazai \ ir Lukauski .O kLEIZA uzmigo ant milijoninio kontrakto .Bet manau dar ne viskas prarasta , ir Kleiza save dar parodys ir broliai dar pavarys .O kol kas zaidzia tik Jasaitis ir Petras .
2009-09-08
-1
Atsakyti
Viktorija
Tiketis galime, bet.. Lietuviai turi labai pasistengti, norint laimeti medalius. Bet jau butu labai gerai ir tikrai dziaugciausi, kad GAUTUME VIETA PASAULIO CEMPIONATE. LIETUVA!!!
2009-09-08
Atsakyti
aaa
Daug jau prarasta, bet vilčių dar yra... tik dviejų dalykų nesuprantu:

1. du kartus pavyko derinys 2x2 (robertas+delnas). kodėl daugiau nebandė?

2. jasaičiui atsirišo krepšys. tai kur jam derinukai, kad paprasčiausiai mestų po užtvaros iš trijų?

P.S. tai tik mano nuomonė. laukiam rytdienos.
2009-09-08
+1
Atsakyti
to ET: nebuk juokdarys ir nelygink kalno su jasikevicium.
2009-09-08
+2
Atsakyti
ET
GERAI RYTOJ LAIMESIM, KAS TOLIAU? PER NAKTI IVYKS STEBUKLAS -BUKIT TEISINGI NEIVYKS.REZULTATAS BUS TAS PATS, NA GAL KOKIA PERGALE DAUGIAU.O KAS DEL KALNIECIO TAI PRISIMINKIT 97-UOSIUS, BUVO DU IZAIDEJAI MASKOLIUNAS IR JAUNAS JASIKEVICIUS, TAIKAI JI ISLEISDAVO MES VISI NOREDAVOM KAD SODINTU ATGAL KAIP JIS STRAPLIOJO BET JI LEIDO NES KAZLAUSKAS TIKEJO IR JIS ISPLAUKE, O BUTAUTAS MANTA GNIUZDO IR SEKMINGAI.
2009-09-08
+2
Atsakyti
Anonimas
e gal galit kas numesti linka ispani varzybu livescor?? Aciu
2009-09-08
-3
Atsakyti
unf
Kagi-Bruoli, a kaip manai, a cempionatas jau prasidieje ?-Nu, nizynau, ce reikietu trieneria klaust.-bruoli, a uz kuokia kamanda mes zaidziam ?-nu, gal uz ta, kur laimi, bet cia reikietu trieneria paklaust.-bruoli, a kas musu trieneris ?-nu, girai nizynau, cia reiktu...eee...a kas cia buva?-kur?-kazkas tarp kuoju prabiega.-nu, nizynau, bruoli, nipamaciau, jis buva tuoks mazutis...-ai, tek tuo, einam giriau atsisiest, bo visi ein...-einam, bruoli, gal trieneris kuoki derini paruodis...


Tikras humoristas... Susikišk tokius bajerius kur saulė nešviečia... Išvis susidegink geriau...
2009-09-08
+1
Atsakyti
Jasaitis#13
dejau as atn tokios rinktines
2009-09-08
-2
Atsakyti
Anonimas
ce bus kaip su jaunimo rinktine u16 jei neklystu aisim iki finalo bet taip sunkei ir ispudingai :D
2009-09-08
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.