A.Kirilenka rungtynes su lietuviais stebėjo rūbinėje

2005-09-23 19:40
Šarūnas Mazalas, „BasketNews.lt“ spec. korespondentas, Belgradas (Serbija ir Juodkalnija)

Rusijos rinktinei mače su Lietuva teko verstis be savo lyderio. Andrejus Kirilenka buvo priverstas praleisti mačą dėl lūžusios nosies.

24 metų 206 cm ūgio puolėjui ketvirtadienį (09.22) mače su graikais po susidūrimo su varžovu Niku Chatzivrettu buvo sulaužyta nosis.

[image=4489 left A.Kirilenkai rungtynėse su graikais buvo sulaužyta nosis]Nors Rusijos rinktinės lyderis skausmų iš pradžių nejautė ir sėkmingai baigė mačą, naktį viešbutyje jam ėmė darytis bloga. Į ligoninę išvežtam rusui buvo diagnozuota nosies trauma.

A.Kirilenkai buvo atlikta operacija, o dėl galvos skausmų jis rungtynes tarp Rusijos ir Lietuvos rinktinių stebėjo komandos rūbinėje.

„Visi supranta, kad Andrejus yra vienas geriausių žaidėjų pasaulyje. Jis mums reiškia daug, nes puikiai dirba gynyboje bei dar įtaką kitų krepšininkų žaidimui. Matėte, kad be Andrejaus nesugebėjome žaisti gerai“, – po dvikovos su lietuviais pareiškė rusų treneris Sergejus Babkovas.

Šį čempionatą A.Kirilenka vedė rusus į priekį. Per rungtynes jis vidutiniškai pelnydavo 17,5 taško bei atkovodavo 11,8 kamuolio. Visgi jam teks praleisti ir rungtynes dėl 7 vietos, kurias Rusijos rinktinė žais sekmadienį.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.