Nacionalinė Slovėnijos krepšinio federacija šalies vyrų rinktinei už patekimą į 2006 metais Japonijoje vyksiantį pasaulio čempionatą skyrė 20 tūkstančių eurų piniginę premiją.

Tačiau šeštąją vietą Europos pirmenybėse užėmę slovėnai nusprendė gautą premiją paaukoti labdaros organizacijoms.

Europos krepšinio čempionatą 3 pergalėmis pradėjusi Slovėnijos rinktinė suklupo ketvirtfinalyje. Jame slovėnai 62:76 pralaimėjo Vokietijos krepšininkams, o kelialapį į pasaulio pirmenybes užsitikrino 89:80 įveikusi Kroatijos rinktinę.

Mačą dėl 5 vietos slovėnai 70:79 pralaimėjo lietuviams, tačiau Slovėnijos krepšinio federacijos vadovai nusprendė paskatinti gerai pasirodžiusią komandą.

Komentarai:
va tep reikia. susirenka visi geriausi, palosia ir atiduoda ta premija. o lietuviai tai puse neatvaziavo, puse tingejo, puse bijojo, kitiems mat pinigai ir sutartys svarbiausios, tep ir gali nuvaziuoti lietuvos krepsinis :(
2005-09-27
+2
Atsakyti
20 000 mazoka. Galejo Slovenija ir daugiau skirti krepsininkams.
2005-09-27
-1
Atsakyti
Nu saunuoliai..
2005-09-27
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.