„Lietuvos rytui“ Eurolygos mače iškeltas vienintelis tikslas

2009-10-27 15:10
Edmantas Kazbaras, „BasketNews.lt“ koresp.

Stepas Babrauskas iš anksto nenurašo Orleano komandos
Stepas Babrauskas iš anksto nenurašo Orleano komandos
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai trečiadienį (10.28) išvyks į Prancūziją, kur antrose Eurolygos rungtynėse sieks įveikti Orleano „Entente“ krepšininkus ir iškovoti dar vieną pergalę.

Sostinės klubo puolėjas Steponas Babrauskas tiki, jog vilniečiams Orleane nekils problemų, jeigu vėl pavyks įvykdyti Rimo Kurtinaičio nurodymus ir kietai gintis.

„Treneris kaip ir visada, akcentuoja kovą. Važiuojame kautis tik dėl pergalės, sporte kitaip būti ir negali.

Turėsime kietai gintis bei demonstruoti gerą puolimą. Viskas ir priklausys nuo šių aspektų, jei pavyks tai padaryti, viskas turėtų baigtis gerai. Stengsimės padaryti mažiau klaidų ir atkovoti daugiau kamuolių, negu varžovai“, – drąsiai kalbėjo Babrauskas.

Daugelis krepšinio ekspertų Prancūzijos ekipą laiko Eurolygos autsaidere, tačiau Babrauskas su šia nuomone nesutinka.

„Eurolygoje nurašyti jokių komandų negalima. Jeigu kažkas sako, jog jie autsaideriai, tikėti negalima. Mes jau tai įrodėme prieš Stambulo „Efes Pilsen“, kuomet mus laikė autsaideriais, bet mes nugalėjome. Eurolygoje silpnų komandų nėra, su visais reikės žaisti“, – įsitikinęs vilniečių kapitonas.

Kurtinaitis savo auklėtiniams ir prieš šias rungtynes iškėlė tikslą. Vilniečiams nereikės stengtis nepraleisti tam tikro taškų skaičiaus, jie turės aiškesnę užduotį.

„Treneris iškėlė vieną tikslą – iškovoti pergalę“, – teigė Babrauskas.

Komentarai:
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Sveiki! Girdėjote apie tinklalapį, kuris nemokamai dalina įv. daiktus? Jokios gudrybės ten nepastebėjau. Truputį papasakosiu kas ten vyksta: renkame taškus, kuriuos keičiame į puikius daiktus. Pvz: iPod Shuffle - 150 taškų, PSP - 200 taškų, kompiuteriniai žaidimai po 100 taškų ir t.t. Yra tikrai labai daug įvairių daiktų, išsirinktų kiekvienas. Už prisijungimą gauname 2 taškus, už ats. į klausimą taip pat. Tik prisiregistravus duoda sužaisti žaidimą, kuriame iškart galima surinkti daug taškų. Už pakviestą draugą 2 taškai. Vėliau šie taškai pradeda dvigubėti. Ir čia nėra jokios apgaulės. ; ) Gal pabandykite užsiregistruot, nieko neprarasite, o gausite puikių daiktų nemokamai, už tai, kad išreiškiate savo nuomonę! Galima užsiregistruoti tik su pakvietimu. Jei susidomėjai, rašyk man: kazius15 eta gmail com O čia nedidukas įrodymas, tiems kurie netiki ir mano, kad tai tik apgaulė: youtube com/watch?v = gfMm_9MmGNU (taškus padėkit ir tarpus nutrinkit)
2009-10-29
-11
Atsakyti
Idedu nepasokes
Lituvos komandoms visada sunku zaist pries Prancuzus isvykoj.Visada sunkiai laimim arba dazniausiai pralaimim. Todel durneliei durneliai, vieni cia i bata pasiryze primyzti, kiti visus 100proc. duoda kad Rytas laimes, vapse jokios logikos apie zaidima ir vapse apie krepsini. Reikia pagaliau suprasti, kad pergale pries Efes buvo atsitiktinumas, paziurekit i sudeti, Eurolygoj cirku nebuna!
2009-10-28
-3
Atsakyti
EbolaLTduodu i bata primyzt kad laimesim
tu gali duot ir burna primyzt,vistiek gaidiskesniu netapsi jau...
2009-10-28
+15
Atsakyti
SpilbergasNors nesvaikit kad rytas gaus, jie dabar zais pries dar silpnesne komanda negu praita savaite pries kure zaide zalgiris, rytasant +20 laimes, sekmes rytui


savaitgali si komanda 10 tasku iveike asveli
2009-10-28
+6
Atsakyti
rytas
rytas rytas... nieko gero is to ryto!
2009-10-28
+7
Atsakyti
RYTAS

RYTAS

RYTAS

RYTAS

RYTAS

RYTAS

RYTAS

RYTAS VISUR IR VISADA #1
2009-10-28
-3
Atsakyti
britas
to motocros 4ever

sumaišei komandas,kuo daugiau visada gauna žalieji buratinai, o Rytas, jei ir pralošia kartais, tai nedaug
2009-10-28
-4
Atsakyti
Nors nesvaikit kad rytas gaus, jie dabar zais pries dar silpnesne komanda negu praita savaite pries kure zaide zalgiris, rytasant +20 laimes, sekmes rytui
2009-10-28
+7
Atsakyti
EbolaLTduodu i bata primyzt kad laimesim


reikės prisiminti šita tavo žinutę, dėl viso pikto ;)
2009-10-28
-9
Atsakyti
VytskaRytas suvartys tuos pranucuzus kaip koki zalgiri praitais metais


Nepamiršk, kad ir Rytas pernai buvo "Žalgirio" suvartytas ar atmintis per trumpa?
2009-10-28
+4
Atsakyti
rytas ultras
rytas pirmyn i kova!!!
2009-10-28
+7
Atsakyti
motocros 4ever
gerai butu kad kuo daugiau gautu.
2009-10-28
Atsakyti
orbit
To was ist:

Tamsta, gal nepainiok Ryto pasiekimu isvykose su Zalgirio. Zalgiris jau turbut pora sezonu isvykose nesugeba laimeti. Turbut is sios Zalgirio sudeties gal tik Salenga gali prisiminti pergale sveciuose ir Krapikas, kai buvo dar antruoju treneriu :)))

O Ryto ano Eurolygos sezono pasiekimai: 2007/08m Lietuvos Rytas Vilnius 13 pergaliu, 7 pralaimejimai (is oficialios statistikos)
2009-10-28
-5
Atsakyti
duodu i bata primyzt kad laimesim
2009-10-28
-6
Atsakyti
lkl
laukim idomios kovos ir pergales
2009-10-27
-2
Atsakyti
as
manau rytas garbingai pasipriesins, ir tiek, tik kad ant 20 pts negautu, sekmes wilnieciams :)
2009-10-27
-9
Atsakyti
nu toks ne prastas tikslas. manau kad iskovos labai sunkia pergale. :) labai protingai kalbi stepai;)
2009-10-27
+1
Atsakyti
sekmes Rytui! viskas bus gerai! :)
2009-10-27
+4
Atsakyti
was ist
Siaip tai turetu laimet , bet prisiminus praejusi sezona kai negalejom pergaliu isvykoj laimet tai gali but labai sunku
2009-10-27
-2
Atsakyti
Manau bus gana atkaklus macas bet Rytas, turedamas daugiau tokiu varzybu patirties su Kurtinaiciui priesaky iskovos pergale kadangi issaugos daugiau jegu iki maco pabaigos ;)
2009-10-27
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.