Praėjusį sezoną Maskvos „Dinamo“ sporto direktoriumi dirbęs Ginas Rutkauskas nepaliko komandos net po to, kai ši ženkliai sumažino savo biudžetą. 47 metų kaunietis netgi gavo aukštesnes pareigas – klubo viceprezidento, rašo „Lietuvos rytas“.

Maskvos klubo savininkai daugiau kaip keturis kartus sumažino krepšinio komandos biudžetą ir iš esmės pakeitė savo politiką. Jie nusprendė pasilikti tik Rusijos krepšininkus ir trenerius, tačiau surado būdų, kaip painioje klubo valdžios piramidėje rasti deramą vietą patyrusiam krepšinio profesionalui iš Lietuvos.

„Mane išrinko viceprezidentu, kad tiesiogiai vadovaučiau krepšinio klubui. Tačiau už savo veiklą turiu atsiskaityti prezidentui“, – neslėpė Rutkauskas.

Jis prisipažino gavęs darbo pasiūlymų ir iš Kauno „Žalgirio“, kuriame dirbo 17 metų, tačiau nusprendęs likti Maskvoje.

Komentarai:
Viasat gaidziai
Nesenai radau toki dalyka lockerz.com. Jis mums siulo uz ju puslapio taskus (PTZ) pirkti daiktus pagrinde apple gaminai. iPod Touch 600 PTZ iPod Nano - Purple 300 PTZ Second Generation iPod Shuffle - Pink 150 PTZ ir dar daug konsoliu ir PC zaidimu uz 100PTZ. PTZ renkasi gan lengvai:

* Komentuodamas ŠIANDIENINIUS ten esančius įrašus. (Ten tiesiog klausimai, tokie kaip WHAT IS YOUR FAVORITE PAINTER?, ORGANIC FOOD or JUNK FOOD?.) (Gauni po 2 ptz)

* Žaisdamas žaidimėlius (kartais pasiūlo) (Gali gauti 10 - 30 ptz, man atrodo pasiūlo bent vieną į dieną)

* Kviesdamas draugus (gauni po 2 ptz, o nuo 20ties draugų ptz dvigubinasi.)

* Gauni 2 ptz už tai, kad prisilogini (užsiskaito kartą į dieną)

+ Surinkus 20 draugu gauni T-shirt.

Ten patekti galima tik su pakvietimais. tad jei

susidomejote rasykite man i emaila lietuviz123@gmail.com savo email ir dienos eigoje gausite kvietima
2009-10-28
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.