„Šiaulių“ komanda atsisveikino su gynėju Laurynu Samėnu. 192 cm ūgio krepšininkas Šiaulių komandos gretose sužaidė ketverias LKL čempionato rungtynes. Aikštėje praleidęs vidutiniškai kiek daugiau nei 10 minučių, jis pelnė po 3,5 taško ir atliko po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Tuo tarpu Kėdainių „Nevėžio“ klubas pasirašė sutartį su 183 cm ūgio įžaidėju Tomu Rakausku. 26-erių metų krepšininkas praėjusiame sezone žaidė „Kaunas Triobet“ ekipoje. LKL čempionate jis vidutiniškai pelnė po 4,1 taško ir atliko po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
free_easy_money
Puslapių įvertinimas internete - 27$ per viena diena. Mokama per PayPal stabiliai ir visada laiku. Jums tereikia atidaryti si puslapi ir prisiregistruoti siuo zemiau esanciu adresu ir aplankyti kelis saitus, taip pakeliant ju lankomumo rodiklius bei parasyti atsiliepima kaip pvz: great site, perfect site,unique site ir tt Susidomejai? Spausk nuoroda ir rink savo baksus!!! http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?Re...
2009-10-30
+1
Atsakyti
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Sveiki! Girdėjote apie tinklalapį, kuris nemokamai dalina įv. daiktus? Jokios gudrybės ten nepastebėjau. Truputį papasakosiu kas ten vyksta: renkame taškus, kuriuos keičiame į puikius daiktus. Pvz: iPod Shuffle - 150 taškų, PSP - 200 taškų, kompiuteriniai žaidimai po 100 taškų ir t.t. Yra tikrai labai daug įvairių daiktų, išsirinktų kiekvienas. Už prisijungimą gauname 2 taškus, už ats. į klausimą taip pat. Tik prisiregistravus duoda sužaisti žaidimą, kuriame iškart galima surinkti daug taškų. Už pakviestą draugą 2 taškai. Vėliau šie taškai pradeda dvigubėti. Ir čia nėra jokios apgaulės. ; ) Gal pabandykite užsiregistruot, nieko neprarasite, o gausite puikių daiktų nemokamai, už tai, kad išreiškiate savo nuomonę! Galima užsiregistruoti tik su pakvietimu. Jei susidomėjai, rašyk man: kazius15 eta gmail com O čia nedidukas įrodymas, tiems kurie netiki ir mano, kad tai tik apgaulė: youtube com/watch?v = gfMm_9MmGNU (taškus padėkit ir tarpus nutrinkit)
2009-10-29
-4
Atsakyti
laurynui ten turejo but :)
2009-10-29
-2
Atsakyti
nu
grizk i sakalus, net nezinau kodel ji atidave, kaina tikrai vaikio ne kosmine.
2009-10-29
+1
Atsakyti
hm.. nu per ziauriai sakyciau cia sireika, jaunas yra, o ne subrendes zaidejas, kuris turi rodyti gerus ir stabilius rezultatus.

arba kita isvada, kad pakamanis liks iki sezono galo, nes low tai nezais per varzybas po 38min..

arba bus papildymas, bet tuo abejoju.

sekmes laurtynui kitoje komandoje :)
2009-10-29
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.