Europos krepšinis sekmadienio rytą prarado vieną talentingiausių Prancūzijos jaunosios kartos žaidėjų Jonathaną Bourhisą, kuris žuvo autoavarijoje.

„Jonathanas buvo vienas iš daugiausiai vilčių teikusių Prancūzijos jaunųjų krepšininkų, – kalbėjo Prancūzijos krepšinio federacijos prezidentas Yvanas Maininis. – Mes niekada neužmiršime tavęs, Jonathanai... Ilsėkis ramybėje“.

183 cm gynėjas šiame tarpsezonyje pasirašė pirmąjį profesionalų kontraktą su Dižono JDA klubu ir šeštadienį (10.31 d.) Prancūzijos čempionate sužaidė paskutiniąsias rungtynes savo gyvenime. Krepšininkas padėjo savo komandai iškovoti pergalę prieš „Heyres-Toulon” ekipą (93:82) ir pelnė 4 taškus.

Prieš mėnesį devynioliktąjį gimtadienį atšventęs krepšininkas praėjusiais metais iškovojo 4 vietą su Prancūzijos jaunimo iki 18 metų rinktine Graikijoje vykusiame Europos čempionate. Šią vasarą Bourhisas dalyvavo jaunimo iki 19 metų pasaulio čempionate Naujojoje Zelandijoje ir per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 10 taškų, atkovodavo 2,2 kamuolio ir atlikdavo 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Pateikiame video medžiagą, kurioje taiklus Bourhiso metimas paskutinėmis sekundėmis:
Komentarai:
Gintaras
R.I.P
2009-11-02
Atsakyti
Anonimas
O tj kaip jis mire?
2009-11-02
+6
Atsakyti
tikrai labai labai gaila, Rest in Peace ;//
2009-11-02
-1
Atsakyti
RjP
žiūrių labai jau daug krepšininkų žusta paskutinių metų. R.I.P
2009-11-02
-1
Atsakyti
Rest in Peace ;(((
2009-11-02
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.