Milvokio „Bucks“ komanda ir vėl kuriam laikui neteko savo lyderio Michaelo Reddo. Krepšininkas pradėjo jausti dešinio kelio skausmus.

JAV žiniasklaida skelbia, jog dėl atsinaujinusių kelio skausmų Reddas nerungtyniaus dvi savaites.

Trisdešimtmečiui gynėjui priekinių kryžminių kelio raiščių operacija buvo dar kovo pradžioje. Sunkią kelio traumą gynėjas patyrė sausio pabaigoje rungtynių prieš Sakramento „Kings“ trečiajame kėlinyje. Atlikus išsamius tyrimus paaiškėjo, kad krepšininkui deformuotas kelio sąnarys.

Šiame sezone Reddas sužaidė dvejas rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnė po 13 taškų, atkovojo 4,5 kamuolio ir atliko po 2 rezultatyvius perdavimus.
Komentarai:
jenigsas temps komanda:) viskas nrm cia
2009-11-03
+1
Atsakyti
Tai jau db bucks turetu ristis tik zemyn...
2009-11-02
Atsakyti
ziauru jeigu jis jos neisigydys nrml tada sskes isvis buck ziauru atrodo tiek laiko nelos zek jis visvine jo neisigyde .......
2009-11-02
-6
Atsakyti
reddas lyderis kaip dbr bucksai zais
2009-11-02
-2
Atsakyti
Anonimas
Ir vel jis traumuotas jau traumu maisas patapo, beje nezinojau lig siolei kad jam jau 30...
2009-11-02
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.