Traumų ir ligų išretinta „Golden State Warriors“ ekipa sulaukė geros žinios. Prie jos prisijungė 25 metų 188 cm ūgio įžaidėjas C.J. Watsonas, kuris pastaruoju metu gydėsi nuo H1N1 viruso, dar vadinamo kiaulių gripu.

Watsonas kiaulių gripas buvo diagnozuotas lapkričio 14 dieną po viešnagės Milvokyje, kur Ouklendo klubas žaidė su vietos „Bucks“ klubu.

„Kai buvome Milvokyje, galvojau, kad mirsiu. – nuogąstavo amerikietis. – Nors esu sirgęs ir anksčiau, tačiau niekada taip rimtai. Nemeluosiu, buvau smarkiai išsigandęs“.

Šiame NBA sezone Watsonas yra sužaidęs 8 rungtynes, per kurias vidutiniškai aikštėje praleidžia po 16 minučių, pelno 5,1 taško, atlieka 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir perima 0,9 kamuolio.
Komentarai:
maano nuomone izimiem zmones butu per 10 sekundziu gauta vakcina ir jie jau butu paskiepiti o paprastiem zmoniem kazin ar imanoma isvis ja gauti
2009-11-28
-3
Atsakyti
bugyman
mano nuomone ce ziniasklaidos triukas....
2009-11-27
-7
Atsakyti
Kur tau negalvos, kai tokios zinios sklando po pasauli, o istikruju jos tik ibaugina zmogu, dabar jau net nenustatinet pradejo ar zmogus serga gripu, ar kiauliu gripu, vaistai tie patys, tik kiauliu gripo simtomai kiek stipresni. Dabar pagalvokim: kiek zmoniu nuo paprasto gripo mire?
2009-11-27
+11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.