Artimiausiu metu Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) gali įvykti mainai, kuriuose dalyvautų Čikagos „Bulls“ ir Niujorko „Knicks“ ekipos, skelbia JAV žiniasklaida.

Pranešama, jog „Bulls“ ruošiasi išmainyti Tyrusą Thomasą ir Jerome‘ą Jamesą. Mainais už tai „Knicks“ turėtų atiduoti vieną savo lyderių Alą Harringtoną.

Šių mainų galimybę patvirtino ir artimas komandų šaltinis: „Vyksta derybos, tačiau nieko konkretaus kol kas nėra“.

Tiek Thomaso, dėl kurio išmainymo „Bulls“ tariasi su dar keliomis ekipomis, tiek Harringtono kontraktai baigiasi po šio sezono.

23 metų 208 cm ūgio Thomasas šiame NBA pelno 8,3 taško, atkovoja 5,3 kamuolio ir blokuoja 1,8 varžovų metimo.

29 metų 206 cm ūgio Harringtonas vidutiniškai renka 19,9 taško, atkovoja 6,2 kamuolio bei atlieka 1,4 rezultatyvaus perdavimo.


Komentarai:
Knicks'ai valo salary cap'ą, nes kitą tarpsezonį daxuja gerų laisvųjų agentų bus. :) Todėl nenustebsiu, jog mainai įvyks. :) Kitą sezoną bus buriama nauja Knicks, kuri, manau, galės pretenduoti gal net į Čempionų titulą. :)
2009-12-06
+3
Atsakyti
dede juozas
man atrodo kad tikrai nenusmuks labiau nei nets :D
2009-12-06
+1
Atsakyti
Jau nuo sezono pradzios aisku kad Knicks vadovybei nerupi plaifai, o Bulls sustipretu, pernai po geru mainu bulls gavo Mileri ir Salmonsa
2009-12-05
+1
Atsakyti
Nezinau ar apsimoketu.. Manau Knicks Harrington geriau..
2009-12-05
-3
Atsakyti
HawkazzBūtų labai naudingi mainai. Knicks tikrai susilpnėtų, bet Čikaga manau atsigautų.


Tikrai taip, nes jiems to ir tetruksta tureti stipresne priekine linija.
2009-12-05
-4
Atsakyti
Būtų labai naudingi mainai. Knicks tikrai susilpnėtų, bet Čikaga manau atsigautų.
2009-12-05
Atsakyti
koobeeKažkada ir bostonas buvo lieva komanda atėjo pora geru zaideju ir db nba lyderiai


Taip, bet pažiūrėk Bostonas kokia situacija pasinaudojo ir kokius nesveikus mainus atliko (jau neskaitant, kad Rondo taip žaibišku greičiu tapo žiauriai geru). Dabar stebėdamas "Knicks" pažiūrėk, ar jie atlieka normalius mainus? Jiems nesvarbu žaidėjų lygių skirtumai, jų noras paprasčiausiai atsikratyti žaidėjo, kuris "valgo" daug algos.
2009-12-05
+4
Atsakyti
lamiusatejus vienai ish super zvaigzdziu ir komplektacija pasikeistu :)


Čia iš tos serijos Kas būtų, jeigu būtų, nebūtų... Dabar tarkim išmainys Harringtoną, per FA išeis Lee, Robinsonas, dar koks iš geresnių ir iš tos komandos nieko neliks ir viena superžvaigždė nieko nepadarys. O ir prisivilioti kažką bus sunku, nes ta superžvaigždė surys belekiek pinigų.

Jamesai, Wade'ai ir Boshai nori turėt iškarto šansų kovot dėl čempionų žiedų, o ne laukti dar keletą metų ir tikėtis gerų šaukimų, ar mainų. Tam pačiam Jamesui, Wade'ui ar Boshui apsimokėtų jau likt savo komandose, arba eiti tarkim į tokią "Hawks", "Bulls" (šios dvi komandos kiek žinau turės nemažai laisvų pinigų), kurios jau turi jaunimą gerą, kuris matęs NBA nemažai jau bei turi po kelis aukštos klasės žaidėjus.
2009-12-05
-3
Atsakyti
........
chicago reikia truputi pastiprinimo
2009-12-05
+1
Atsakyti
Kažkada ir bostonas buvo lieva komanda atėjo pora geru zaideju ir db nba lyderiai
2009-12-05
+6
Atsakyti
atejus vienai ish super zvaigzdziu ir komplektacija pasikeistu :)
2009-12-05
-7
Atsakyti
Jiems ** ar dugne, ar ne. Walshui svarbu, kad tarpsezoniui turėtų belekiek laisvų pinigų. O jis net nepagalvoja, kad į tragiškai sukomplektuotą komandą joks Jamesas, Boshas ir Wade'as neis. ;]]]]
2009-12-05
Atsakyti
Jei taip atsitiktu kad Harringtona ismainytu tai Knicksai visai smuktu i dugna...
2009-12-05
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.