Kauno restorane „McDonald's“ sekmadienį (10.17) įvyko, jau tradicine tapusi, „Žalgirio“ krepšinio komandos naujojo sezono atidarymo šventė. 2005 m. Lietuvos ir Baltijos krepšinio lygų čempionai – Kauno „Žalgirio“ krepšininkai susirinko į komandos ir gerbėjų pamėgtą restoraną „McDonald's“. Šventėje dalyvavo visi žalgiriečiai, išskyrus vyriausiąjį trenerį A.Sireiką ir fizinio parengimo trenerį A.Kosauską, kuris visai neseniai grįžo iš JAV.

Kauno „Žalgirio” ir restorano „McDonald's“ šventė prasidėjo pietumis, kartu su žalgiriečiais prie vieno stalo sėdėjo ir atlikėjų duetas – Linas ir Simona, kurie neslepė simpatijų geriausiai Lietuvos komandai.

Pietų metu surengtoje  viktorinoje visi šventės dalyviai atsakinėjo į klausimus, susijusius su Kauno „Žalgiriu” ir restoranu „McDonald’s”.  Už teisingus atsakymus buvo dalinami vertingi „Žalgirio” ir „McDonald's” prizai.

 Restorane „McDonald's“ krepšinio tema įsivyravo jau prieš dvejus metus – interjerą puošia žalgiriečių nuotraukos ir marškinėliai, ant sienų – graffiti, šalia įėjimo – Žvaigždžių alėja. Čia taip pat galima nusipirkti bilietus į visas Kauno halėje vykstančias „Žalgirio“ rungtynes.

Vėliau buvo surengtas Lino ir Simonos koncertas. Atlikėjai sudainavo aštuonias dainas ir dar labiau įkaitino renginio atmosferą. Daug emocijų sukėlė koncerto pabaigoje antrą kartą viešai atliktas naujasis Kauno „Žalgirio” himnas – „Mes ateinam nugalėt”. Lietuvos čempionų himnui neliko abejingi ir krepšininkai, kurie tą akimirką vieningai stovėjo susikibę rankomis.

Lino ir Simonos kartu su Tanoka Beardu koncertas – tai dar viena krepšinio sezono atidarymo renginio staigmena. Daina „I love U” buvo palydėta didelėmis ovacijomis, o šventės dalyvių prašymu, pakartota du kartus.

Renginio pabaigoje žalgiriečiai visiems savo gerbėjams dalino ne tik šypsenas, bet ir autografus.

Komentarai:
sintetinei komandai-sintetinis maistas!
2005-10-18
+1
Atsakyti
viskas ok, amerikonai ir mcdonald labai tinka:) kita karta atidarymas bus hareme ;)
2005-10-17
+1
Atsakyti
SUPER SIZE ME :))
kas mate tas zino. is pradziu kose mokykloje, dabar shudas mcdonalde :]
2005-10-17
Atsakyti
to Audrius > nebijok jaunimas mato F. House'a ir zino kad negalima valgyti McDonalde
2005-10-17
Atsakyti
Audrius>
McDonald's ne pavyzdys. McDonald's - reklama.
2005-10-17
+1
Atsakyti
Sportas, teisinga mityba ir McDonald's - labai geras pvz jaunimui, tiesiog pasaka :)))
2005-10-17
+3
Atsakyti
Labai faina buvo, galetu daugiau but tokiu renginiu...
2005-10-17
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.