Po aštunto pralaimėjimo iš eilės ir mažėjančių šansų patekti į atkrintamąsias varžybas konfliktai, draskantys Los Andželo "Lakers", pradeda lįsti į viešumą.

Los Andželo ekipos įžaidėjas Chucky Atkinsas po sekmadienio nakties rungtynių, kuriose "Lakers" pralaimėjo Filadelfijos "76ers",  paklaustas, kaip bandytų atgaivinti komandą, jei būtų jos generalinis vadybininkas, atsakė:

"Aš - ne generalinis vadybininkas. Paklauskit Kobes (Bryanto), jis šios komandos generalinis vadybininkas".

Po šių žodžių nuščiuvo visa Los Andželo ekipos rūbinė, kurioje ir vyko krepšininko bei žiniasklaidos bendravimas. Paprašytas pakomentuoti išsamiau, Ch.Atkinsas atkirto, kad "dabar Velykos ir jis nenori atsakinėti į tokius klausimus".

Paklaustas, ar jam sunku žaisti su K.Bryantu, Ch.Atkinsas atsakė, kad "sunku žaisti su bet kuria žvaigžde".

Praėjusią vasarą "Lakers" nepratęsė kontrakto su vyriausiuoju treneriu Philu Jacksonu, išmainė Shaquille'ą O'Nealą ir iššvaistė beveik visą čempionišką 2000-2002 metų sudėtį. Visą, išskyrus K.Bryantą. Tokie generalinio vadybininko Mitcho Kupchiko veiksmai ir sukėlė diskusijas apie krepšininko įtaką komandos sprendimams.

Pats K.Bryantas sakė, jog "Ch.Atkinsas atvėsęs kalbės kitaip" ir teigė, jog įžaidėjas yra jo draugas ir jis padarys viską, kad Ch.Atkinsas išliktų susikoncentravęs žaidimui.

"Lakers" krepšininkai praėjusią naktį sužaidė vienas prasčiausių rungtynių šį sezoną, suklysdami net 27 kartus. Tai - sezono antirekordas. Be to, su 32 pergalėmis ir 36 pralaimėjimais Vakarų konferencijoje jie žengia dešimti, nuo aštuntoje vietoje esančios Denverio "Nuggets" ekipos atsilikdami net šešiomis pergalėmis.

Komentarai:
Kobee tu duxeli cia jau daug kam aisku , kad McGrady geresnis uz Bryanta.... tai kas , kad turi filmuka , kai jie zaide pries 4-5 metus..... bl dabar McGrady zymiai geresnis uz Braynta !
2005-06-29
+6
Atsakyti
liurbis tas atkins dar cia kobe kritikuos
2005-05-21
+1
Atsakyti
tas tavo filmukas 5metu senumo yra siu metu ..;D
2005-03-30
-5
Atsakyti
aikstej zaidziama ne 1 pries 1 o 5 pries 5 as ir turiu filmuku kur tracy padaro ir carteri ir kobe
2005-03-30
+3
Atsakyti
yra video 1x1 kobe pries t-mac taj vikskas aisku po jo buvo kad kobe geresnis,
...
2005-03-29
+6
Atsakyti
as visada ir kai bus labai sunku ir kai bus geriau busiu uz lakers ir kobe tai ekipa visada islipanti is duobiu padarys viena kita gera trade'a ir vel kovos del titulo o pernai jei ne nepaaiskinami teiseju veiksmai ir ne malones trauma jie butu nba cempionais nes to tikrai buvo vertesni uz pistons... go lakers go!
2005-03-29
-4
Atsakyti
man labai patinka tu mergu putes virsuje ekrano
2005-03-29
+4
Atsakyti
as taip pat manau kad atkinsas po sezono prasysis buti iskeistas.galetu kobe buti nerealus zaidejas jei nerealiai neissipisinetu
2005-03-29
+6
Atsakyti
Kobe isprievartavo visaLos Andzelo komanda!
2005-03-29
-2
Atsakyti
kobe yra vienas didziausiu savanaudziu nba kas is jo tu tasku jei jis meta belekiek metimu
o klaidu po 4 su trupuciu padaro palyginam paskutines tarkim kobes ir mcgradzio varzybas kobe 34 taskai 10 metimu is 22 10 kamuoliu 5perdavimai ir net 6 klaidos
mcgrady 44 taskai 15 metimu is 21 6 kamuoliai 4 perdavimai 5 pavogti kamuoliai ir 0 klaidu
2005-03-29
-4
Atsakyti
rax
"mažėjančių šansų patekti į atkrintamąsias varžybas" - sita citata galeciau pakomentuoti taip: ne tik mazejanciu sansu, bet ir visisko tu sansu nebuvimo. su tokiu zaidimu toli nenukeliausi... ;)
su bryantu visiems sunku, shaq irgi kartais uzsisesdavo ant jo. labai matyt svaistosi individualiais veiksmais ir sunkaus charakterio yra. pasikeles... ;)
2005-03-29
-1
Atsakyti
nu kobe kad ir kas butu vistiek visada bus lakersuose... o atkinsas tik uzsimove sau kilpa, kuri ji baigiantis sezonui vis labiau smaugs...
2005-03-29
-4
Atsakyti
man asmeniskai tai Lakersai nepatinka . Visas zaidimas apie Kobe ,
2005-03-29
+3
Atsakyti
,,,per rungtynes meta maziausei is tu visu o pagal rezultatyvuma nba nusileidze tik Allenui Iversonui
2005-03-29
Atsakyti
MaN_frOm_LA- sutinku su tavim juk kobe savo darba padaro ir nuaikit kadanors y www.nba.com paziuret kiek kobe per rungtynes vidutiniskai meta ir palyginus kiek meta Iversonas, Pea Carteris, Macrady, tai kobe isju visu per rungtynes met
2005-03-29
-5
Atsakyti
LAL zlugus koma???!!!??? is dalies teisingai pastebeta....bet is kitos puses su tokiais zaidejais nieko gero ir nenuveiksi....komandoj turi but minimum 2 zaidejai STARS lygio!!! tada jau kazka galima galvot..... ko jus norit nuo Kobes....jis savo darba padaro!!! pts kiek imanoma imeta!!! asistu kaip savanaudziui....labai daug...net po 7!!!...taigi problema tik viena!!! t.y. kiti zaidejai nepadaro savo darbo!!!o butent Odomas ir Butleris!!! nesitikejau kad ju sezonas bus toks blankus:((( gaila.... vat Atkinsas tai nustebino turbut neviena....playeris jau amziuje....o varo neka blogiau Kobes.... taigi kol koma nebus is naujo pakeista....apie jokius pasiekimus galima net ir negalvot.... lauksim kito sezo...
2005-03-29
+1
Atsakyti
run
Patinka man sita Lakers agonija. Sitiek metu nekenciau tos komandos(nuo Blazers laiku), o dabar grazu ziuret.. :) Gaila, kad ir su Portlendu taspats...
2005-03-29
+4
Atsakyti
Bryantas yra savanaudis ir egoistas, nekenciu tokiu zaideju kaip jis.Paziurekit kiek metimu jis per graju padaro ir kiek klaidu.McGrady zymiai geresnis.LAL zlugus koma.
2005-03-29
+4
Atsakyti
citata:bryant i carter,t-mac arba iverson
tada butu kaip ana sezona orlando magic...:))) kobe zymiai geresnis uz situs..
2005-03-29
+2
Atsakyti
čia tai pzdc...malačius chuky..tiesiai šviesiai...visi komandos draugai girdi ir turbūt pats kobe ir štai kokie žodžiai...
2005-03-29
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.