Artėjant naujam Eurolygos sezonui, lygos senbuvis Kauno „Žalgiris“ kelią tikslą pakartoti pernykščius pasiekimus. Nors komanda patyrė nemažai pokyčių, treneris Antanas Sireika teigia, kad pagrindinis tikslas išlieka tas pats – „Top-16“ varžybos.

„Sunku nustatyti tikslą sezono pradžioje, tačiau aš žinau, kad būsime labai nusivylę, jei „Žalgiris“ nepateks tarp šešiolikos stipriausių Eurolygos komandų, – oficialiam Eurolygos tinklapiui teigė A.Sireika. – Pernai ten patekome, tačiau lyginti praėjusių metų sudėtį su šiemetine yra neįmanoma“.

Treneris džiaugiasi į komandą sugrįžusiu Edu Cota, tačiau mano, kad jam dar reikia prisitaikyti prie komandos. A.Sireika išskiria ir Reggie Freemano papildymą, nes tai yra komandinio tipo žaidėjas.

„Pernai pasirengimo laikotarpiu mus persekiojo traumos. Šiemet kiek lengviau, tačiau mūsų komanda dar nesuplekuota, vis dar ieškome žaidėjo“, – pripažino A.Sireika.

Kauniečiai naują Eurolygos sezoną pradės lapkričio trečiąją, Liublianoje rungtynėmis su vietos „Olimpija“. Nors Slovėnijos klubas laikomas vienu A grupės autsaiderių, A.Sireika nelinkęs nuvertinti varžovų.

„Žalgiriui“ teks susikauti su daug stiprių komandų ir būtų nesąžininga vienus pavadinti favoritais, kitus – autsaideriais. Žinome savo tikslą ir jei pajusime žaidimo ritmą, galime jį pasiekti“, – mano A.Sireika.

Komentarai:
kazkaip jauciasi kad nepateks i Top 16
2005-10-21
-6
Atsakyti
o nx jis reiklingas???
2005-10-21
-5
Atsakyti
kodel nieks praskeviciaus neima???
2005-10-21
-1
Atsakyti
jeigu mes vyrai, pateksime :D
2005-10-20
-2
Atsakyti
MariusSt: neabejoju, kad toki pati tiksla 2003-2004 kele maccabi... deja visi matem kuo tai baigesi...
2005-10-20
-5
Atsakyti
Pernai buvo ir tokia komanda, kuri kele tiksla laimeti Eurolyga...deja visi matem kuo tai baigesi (CSKA)
2005-10-20
+3
Atsakyti
iprasta... kiekviena komanda kelia tiksla patekti i top16... gal tik kelios turi tiksla i final four... tad nieko naujo sireika nepasake ;)
2005-10-20
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.