Joshas Howardas Vašingtono „Wizards“ gretose spėjo sužaisti vos ketverias rungtynes ir patyrė traumą, kuri jam užkirs kelią šį sezoną dar kartą išbėgti į aikštę. Antradienį paskelbta, kad dėl trūkusios kelio sausgyslės Howardas šį sezoną nebežais.

„Mums labai liūdna dėl paties Josho. Jis puikiai žaidė, todėl dabar kiti vaikinai turės pasitempti“, – kalbėjo „Wizards“ prezidentas Ernie Grunfeldas.

Howardas į Vašingtoną atvyko po mainų su Dalaso „Mavericks“ ir per ketverias rungtynes vidutiniškai pelnydavo 14,5 taško.

Traumą jis patyrė mače su Čikagos „Bulls“, kai susidūrė su Flipu Murray.

Praradę Howardą, dabar „Wizards“ savo gretose turi vos 10 žaidėjų. Gilbertas Arenas ir Javaris Crittentonas yra suspenduoti, o Žydrūnas Ilgauskas ir Mike'as Jamesas siekia nutraukti kontraktus.

Komentarai:
stai tau ir mainai... o wizards dar galwojo , kad del ziedu kowos , nes jamisonas , butleris , arenas buwo , o dabar neturi haywoodo , butlerio , jamisono , o arenasas suspenduotas...
2010-02-24
+5
Atsakyti
Nu jo, sakes , visai sezonas turetu buti palaidotas, nes kazkaip ne kaip jie atrodo...
2010-02-24
-3
Atsakyti
jo, labucka tegu ima va raso rygoj neblogai sulose :)
2010-02-24
-3
Atsakyti
Sakes wizards dbr jiem reik europieciu zaideju papigensku prisipirkt :)
2010-02-24
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.