Carlosas Boozeris šį sezoną aikštėje nebepasirodys. Lygos naujokas Kirkas Snyderis antradienio rungtynėse tyčiojosi iš varžovų atsarginių žaidėjų suolelio. Tokias prastas naujienas teko išgirsti "Utah Jazz" sirgaliams.

C.Boozeris iš rikiuotės iškrito Valentino dieną, patyręs dešiniosios kojos traumą. Neseniai krepšininkui buvo liepta avėti specialų batą dar tris savaites.

Žaidėjo agentas Bobas Pelinka pranešė, jog šį sezoną puolėjas į aikštę nebeišbėgs.

Tuo tarpu jo komandos draugas K.Snyderis susilaukė spaudos dėmesio, nes per rungtynes su "Houston Rockets" erzino varžovų atsarginių žaidėjų suolelį.

"Žiūrėjau šių rungtynių įrašą per televiziją ir manau, kad tai, ką jis padarė, buvo labai kvaila, – kalbėjo "Jazz" treneris Jerry Sloanas. – Tai galėjo būti labai rimta situacija man. Mums pasisekė, kad tai nesukėlė didelių problemų".

Trečiajame kėlinyje dvitaškį su bauda įmetęs K.Snyderis sustojo prie "Rockets" suolelio ir gestais šaipėsi iš komandos. Hiustono klubo treneris Jeffas Van Gundy į tai sureagavo ir pašokęs nuo kėdės puolė į aikštę.

Strategas buvo nubaustas technine pražanga. Papildomą baudos metimą įmetęs naujokas sumažino "Jazz" atsilikimą iki 66:68, tačiau pergalę šventė "Rockets" 99:85.

Tokiais naujoko veiksmais nepatenkintas liko ir "Jazz" treneris J.Sloanas. Jis tuoj pat po epizodo pasodino krepšininką ant atsarginių žaidėjų suolelio. "Jis ne Michaelas Jordanas. Michaelas buvo pakankamai geras, kad galėtų kažką pasakyti, tačiau Kirkui taip daryti dar ne laikas", – sakė strategas.
Komentarai:
treneris liko nepatenkintas jis turbut pamirso kaip 02-03 sezone mete ranksluosty y teseja o antroje sezono puseja smoge kumsciu teisejuj
2005-07-23
-6
Atsakyti
L.Bird'as ne tik is visu saipesi..... bet ne karta buvo isiveles ir i mustynes su K.A.Jabbar .... ir kitom NBA legendom :) ...
2005-06-29
-1
Atsakyti
Che, siek tiek issisoko naujokelis...
2005-03-31
+5
Atsakyti
to Epic> :) šitas tai geras, pusiau legendinis bajeris:) Kiek teko skaityt, tai Bird'as ir iš lietuvių pasišaipyt spėjo. Barselonoj žaisdamas prieš mūsiškius, dengiamas A.Pazdrazdžio jis nuolat mėtė replikas, kad nemato, kas jį dengia:)
2005-03-31
+2
Atsakyti
Sloanas ne tiksliai palygino, nes didziausias patycias visiems reiksdavo ne Jordan'as o Bird'as. Nepamirsiu, kai 1986 jie rytu finale lose lemiamas su Knicks. Tada D.Chaney paeme minute likus 10 s, o Birdas priejo prie jo ir sako: "gali nieko nestrateguot, vistiek imesiu":))) kaip tare taip ir padare....
2005-03-30
+3
Atsakyti
kazkoks grybas is rockets tyciojasi...gal dar kox t-mac ant suolo sedejo.nu nzn galejo kasnors pasiaukot ir nutrenkt toki issigimeli
2005-03-30
-4
Atsakyti
Žiauriai kieta jis vaidinai.Atsirado čia super žaidėjas blyn.Galėtu ir iš jo tyčiotis gal tada suprastu ,kad blogai daro.
2005-03-30
+5
Atsakyti
saunus naujokas ;) nu jei rimtaj taj blogaj pasielge..
2005-03-30
+1
Atsakyti
valentino diena galima ir ne tokia trauma gauti..
2005-03-30
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.