Po patirtos nugaros traumos bei iškentėtos operacijos Maskvos CSKA sunkusis krašto puolėjas Matjažas Smodišas sugrįžo į Rusijos čempionų treniruotes ir po ilgos pertraukos pirmą kartą paėmė kamuolį į rankas.

„Džiaugiuosi ir vėl galėdamas žaisti krepšinį, – kalbėjo 30 metų Eurolygos čempionas. – Noriu padėti komandai kaip įmanoma greičiau“.

Tiesa, slovėnas nerimauja, nes nežino kaip gerai ir greitai pavyks įsilieti į CSKA žaidimą.

„Vis dar jaučiu diskomfortą, kadangi labai ilgai nesportavau. Manau, kad man dar liko vienas žingsnis, jog galėčiau aikštelėje žaisti pilna jėga.

Aš tikrai nežinau kaip mano nugara ir kūnas reaguos į laukiančius krūvius“, – po pirmosios treniruotės sakė Smodišas.

Šį sezoną Eurolygoje nerungtyniavęs aukštaūgis iš Slovėnijos neturėtų praleisti Paryžiuje vyksiančio Eurolygos finalinio ketverto, kurio pusfinalyje CSKA susigrums su „Barcelona“.
Komentarai:
bus idomu , kaip cia jis atrodys po tokios traumos :) manau ir zais pusfinali jau :)
2010-04-09
+4
Atsakyti
Na įdomu kaip čia dabar Smodišas atrodys, ir ar tikrai pilnai jau pasveikęs, realiai manau nelabai jam verta šį sezoną kažką rimto veikti, nes neduok dieve vėl kokia traumelė ir vėl neloš pusę metų, bet aišku pats žaidėjas turbūt labai nekantrauja vėl žaisti, nes jau pabodo stebėti viską iš šalies, na o Pašutinas tai man keistas treneris, gi turi savo sudėtyje Popsa-Mensha ir neduoda jam žaist arba ir tai tik epizodiškai, manau visškai bereikalo jis jam neduoda pasireikšti...
2010-04-09
-8
Atsakyti
Sekmes jam
2010-04-09
Atsakyti
Labai talentingas krepsininkas, tik karejra kotais pradejo nesiklostyt, panasi situacija i Macijausko kalbant apie traumas, tik klubas labiau tolerantiskas. Pats Matjazas galejo bent keliom savaitem anksciau issigyditi trauma, manau tuomet butu bent siaip taip isiliejes i zaidima ir lyderiam nereiktu zaist po 36 ir daugiau minuciu.
2010-04-09
+4
Atsakyti
Galetu dar nezaisti. Vistiek negales zaisti visa jega nebus isijunges i komandiška CSKA zaidima.
2010-04-09
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.