Kauno „Atletas“ artimiausias savaites turės verstis be pagrindinio vidurio puolėjo Mindaugo Kalvelio. Vidurio puolėjas patyrė traumą, o po tyrimų paaiškėjo, kad ji rimtesnė nei manyta.

[image=5563 right]Traumą 25 metų 205 cm ūgio krepšininkas patyrė praėjusį penktadienį (11.04) Estijoje vykusiose BBL rungtynėse su Talino „Kalev/Cramo“. Apie tai pranešė „Atleto“ svetainė internete.

Visgi trauma pasirodė kur kas rimtesnė nei manyta. Po tyrimų paaiškėjo, jog M.Kalveliui skilęs žandikaulis bei yra užspaustas nervas.

Kol kas atliekami papildomi tyrimai, tačiau neatmetama galimybė, kad ateinančiomis dienomis „centrui“ gali prireikti ir operacijos.

Gydytojai atsargiai prognozuoja galimą krepšininko grįžimo į aikštelę datą, užsimindami, jog gydymas gali užtrukti kelias savaites.

Šį sezoną per rungtynes BBL čempionate M.Kalvelis vidutiniškai pelno 9,2 taško, atkovoja 7,2 kamuolio bei blokuoja 1,2 varžovo metimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.