Po pirmo pralaimėjimo šių metų Eurolygos varžybose (78:83 Pirėjo „Olympiakos“ ekipai), Tel Avivo „Maccabi“ treneris Pini Gershonas pareiškė, kad „šio sezono komandą rinko ne už tai atsakingas personalas“.

Po tokio pareiškimo komandos savininkai ir vadovai treneriui tuoj pat davė atkirtį. Pirmasis pasisakė Raananas Katzas, trenerį išvadinęs humoristu.

„Kas yra geriausias Izraelio humoristas? Aš manau, kad Pini yra juokingesnis nei visi kiti, nes jo komentarai yra visiška nesąmonė, – pratrūko R.Katzas. – Keturi „Maccabi“ personalo atstovai, tarp kurių buvo Gershonas, šią vasarą praleido Jungtinėse Valstijose ir galėjo rinktis ką nori – tiek Jamie Arnoldą, tiek Willą Solomoną“.

„Galiausiai jie pasirašė sutartis su žaidėjais, kurių norėjo. Taigi kodėl dabar jis kaltina mus (vadovus) komandos formavimu? Negaliu atsakyti į tokius kaltinimus, nes jie yra be pagrindo“, – sakė R.Katzas.

Netgi klubo prezidentas Shimonas Mizrahi, paprastai į viešumą nekeliantis klubo reikalų, šįkart pareiškė, kad „Gershonas turėjo patylėti“.

Zvika Katziras, dar vienas „Maccabi“ tarybos narys, rėžė dar aiškiau: „Mes pralaimėjome Eurolygos rungtynes, tačiau jei nemoki pralaimėti, tada nemoki nieko. Kai po pralaimėjimo treneris pradeda kaltinti vadovus, tai įrodymas, kad ne viskas gerai“.

Anot pranešimų, P.Gershoną galėjo nuvilti tai, kad komandos vadovai nesutiko pasirašyti sutarties su įžaidėju Meiru Tapiro. Šiuos kaltinimus atmeta R.Katzas.

„Tapiro vardas net nebuvo iškeltas. Tačiau jei jau kalbame apie Tapiro, leiskite priminti, kad šią vasarą kur kas talentingesnis krepšininkas Yotamas Halperinas paliko mūsų komandą, nes Gershonas nerasdavo jam laiko aikštėje“, – treneriui įgėlė R.Katzas.

21-erių metų Y.Halperinas šią vasarą pasirinko Liublianos „Olimpija“ pasiūlymą, nes ten jis gaus kur kas daugiau progų pasireikšti. Šis 193 cm ūgio gynėjas yra laikomas talentingiausiu jaunosios kartos Izraelio krepšininku.

Komentarai:
labai jau mandras pasidare tas gershonas.....
2005-11-15
+4
Atsakyti
krc gershonas nemato kas yra talentingas o kas nea? halperino pardavimas viska pasako ... krc ir jei jam blogas yra solomonas tai atsiprasau
2005-11-14
-3
Atsakyti
gershonas tai tikrai juokingas
2005-11-14
-5
Atsakyti
Gershonas visada buvo arogantiskas kvailys...
2005-11-14
-3
Atsakyti
Viskas cia babkese. Vel zydai nepasidalijo...
2005-11-14
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.