Iš „Panevėžio“ komandos vyriausiojo trenerio pareigų pirmadienį (11.14) atsistatydino nuo 2004-2005 metų sezono pradžios ekipai vadovavęs Audrius Prakuraitis. Šį sprendimą strategas priėmė pasitaręs su klubo vadovais.

[image=5587 right]Praėjusį sezoną A.Prakuraičio vadovaujama komanda laimėjo Baltijos krepšinio lygos (BBL) antrojo diviziono čempionatą, tačiau Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pirmenybėse liko aštuntoje vietoje.

Nesėkmingai „Panevėžys“ pradėjo šių metų čempionatą. LKL turnyro lentelėje po pirmųjų ketverių rungtynių panevėžiečiai žengia neiškovoję nė vienos pergalės, SEB BBL pirmenybėse rezultatai šiek tiek geresni: 3 pergalės ir 6 pralaimėjimai.

Iš posto pasitraukusio A.Prakuraičio vietą klubo valdybos sprendimu užims iki šiol trenerio asistento pareigas ėjęs Paulius Juodis.

27 metų P.Juodis prie komandos prisijungė šių metų sausio mėnesį, kuomet persikėlęs iš Klaipėdos į Panevėžį tapo antruoju treneriu. Iki tol dvejus metus P.Juodis dirbo treneriu A.Sabonio krepšinio mokykloje, o prieš atvykdamas į Panevėžį treniravo jaunimą Klaipėdos V.Knašiaus krepšinio mokykloje.

Komentarai:
Juodis tai geras, bet Neptūnas galėtų imt pavizdį iš Panevėžio, pralošyė kelis kartus ir atleido...o ten 7 pralaimėjimai ir px..
2005-11-14
Atsakyti
Juodis geras treneris bet reikia paneveziui geresnio.....
2005-11-14
Atsakyti
vap
Tikrai teisingas žingsnis. Kai per minutines žaidėjai aiškina treneriui kaip atliekamas derinys, tai pakankamai įdomu (per varžybas su LR rodė vienos minutinės išrtauką).
2005-11-14
-7
Atsakyti
Butent. Prakuraitis pakankamai neblogas treneris buvo, o puikiu rezultatu per trumpa laika nera ko noret. Matosi, komanda ambicinga, susitvarke siek tiek, bet, mano nuomone, tai buvo klaidingas sprendimas.
2005-11-14
+1
Atsakyti
nu idomu ka dabar panevezys darys... su treneriu kuriam 27 metai, o su vyrais dirbo pora menesiu.... nu kazin ar tai geresnis pasirinkimas nei prakuraitis....
2005-11-14
-4
Atsakyti
O po Murray bus Ryto trenerio eile....
2005-11-14
+4
Atsakyti
vienas krito. toliau Murray eile...
2005-11-14
+10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.