Švedijos pirmenybėse Stokholmo „Human Rights“ ekipa, kurioje rungtyniauja trys lietuviai, patyrė septintąją nesėkmę. Ji savo aikštelėje 92:95 (28:24, 24:18, 20:31, 20:22) pralaimėjo Helsingburgo „Pearls“ krepšininkams.

Šiose rungtynėse Stokholmo krepšininkai ne kartą buvo įgiję 9 taškų pranašumą, o prieš didžiąją pertrauką jų persvara siekė 10 taškų. Bet paskutiniųjų 20 minučių atkarpą pralaimėję 13 taškų skirtumu, „Human Rights“ turėjo pripažinti didesnį varžovų norą laimėti.

Iš trijų lietuvių aikštėje pasirodė tik Regimantas Ostreika, kuris per 11 minučių įmetė 7 taškus (2/5 dvitaškių, 3/4 baudų), atkovojo 6 kamuolius, blokavo vieną varžovo metimą, tačiau kartą suklydo ir 3 sykius prasižengė.

Giedrius Rinkevičius ir Vilius Šumskis aikštėje nepasirodė.

Patyrusi septintąją nesėkmę „Human Rughts“ ekipa ir toliau išlieka turnyrinės lentelės dugne. 

Komentarai:
asilai....
2005-11-16
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.