Gruodžio 23 d. įeis į Mažosios Eurolygos (MEL) istoriją kaip diena, kai MEL rinktinė žais prieš dviejų stipriausių Lietuvos krepšinio klubų „Žalgirio" ir „Lietuvos ryto" jungtinę komandą. Kauno sporto halėje vyksiantis renginys tai Kauno ir Vilniaus mokyklų iššūkis Eurolygoje žaidžiantiems „Žalgirio" ir „Lietuvos ryto" krepšininkams.

MEL organizatoriai tikisi, jog iš Kauno ir Vilniaus mokyklų sudaryta rintinė niekuo nenusileis profesionaliems krepšininkams ir laimės rungtynes. Šis renginys bus išskirtinis ir skirsis nuo daugelio kitų iki šiol Lietuvoje vykusių krepšinio švenčių. Tai bus toks renginys, kuriame moksleiviai, tiek kovojantys aikštelėje, tiek ir sergantys už savo komandą, bandys įveikti žalgiriečius ir „Lietuvos ryto" krepšininkus", sakė MEL priežiūros tarybos pirmininkas Gintaras Kažemekaitis.

Nuo lapkričio 17 d. prasideda Mažosios Eurolygos rinktinės formavimo procesas, kurios galutinė sudėtis turėtų paaiškėti gruodžio 18 d. Nuo rytojaus kiekviena MEL čempionate dalyvaujanti komanda galės pasiūlyti po vieną žaidėją iš savo mokyklos į MEL rinktinę. Galutinė MEL rinktinės sudėtį išrinks patys sirgaliai, kurie galės balsuoti už savo palaikomus draugus Mažosios Eurolygos interneto svetainėje.

Atsižvelgiant į MEL čempionate dalyvaujančių komandų skaičių, MEL rinktinę sudarys aštuoni Kauno ir keturi Vilniaus mokyklų žaidėjai. Taip pat į MEL rinktinę, kovosiančią prieš profesionalius krepšininkus, pateks ir po vieną merginą iš Kauno ir Vilniaus. Tad MEL rinktinę iš viso sudarys 12 vaikinų ir 2 merginos.

Komentarai:
o kodel nagalima padaryt rungtyniu siemense? tik kazkokioje arklydeje?
2005-11-17
+2
Atsakyti
lietuva krepsinio krastas... kas cia yra jiems tuo snegrus nukalt?:DDD
2005-11-17
+5
Atsakyti
Mintis aisku idomi ir matomai renginys bus idomus. Bet organizatoriai lengvai nukvakia jaigu tikisi, kad vaikai profus nukals :)))
2005-11-17
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.