Šį sezoną vidutiniškai Ispanijos čempionate pasirodžiusi Malagos „Unicaja“ ekipa jau galvoja apie kitą sezoną. Vakar sporto direktorius Manola Rubia susitiko su vyriausiuoju treneriu Aito Garcia Renesesu ir jo asistentu Quima Costa bei aptarė ateities planus.

Andalūzijos ekipos nariai sprendė, ar pasilikti komandoje Omarą Cooką bei Berni Rodriguezą.

Taip pat „Unicaja“ aptarė galimybę į komandą prisivilioti Sienos „Montepaschi“ įžaidėją Terrellą McIntyre‘ą bei Romos „Lottomatica“ žaidėją Ibrahimą Jaaberą.

McIntyre‘as „Montepaschi“ komandai atstovauja pastaruosius ketverius sezonus, tačiau neabejojama, jog šią vasarą gynėjas paliks Italijos čempionų gretas. 32 metų amerikiečiu taip pat domisi Stambulo „Efes Pilsen“ komanda.

Bulgarijos pilietybę turintis Jaaberas taip pat neliks savo komandoje. Krepšininkas dalyvaus NBA vasaros lygoje ir mėgins patekti į stipriausią pasaulio lygą. Tačiau, jei to padaryti nepavyks, žaidėjas neatmeta galimybės grįžti į Europą.

175 cm ūgio McIntyre‘as Eurolygos varžybose vidutiniškai pelnydavo 12,9 taško, atkovodavo 1,9 kamuolio ir atlikdavo 5,1 rezultatyvaus perdavimo.

Jaaberas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai rinkdavo 10,4 taško, atkovodavo 4,4 kamuolio ir atlikdavo 2,5 rezultatyvaus perdavimo.
Komentarai:
marquis
kam tas McIntyre,jei Dixonas grish
2010-06-16
+3
Atsakyti
2 pauliusas kaip trecias asmuo jusu gince noreciau paklaust ir kuris is jusu dabar klounas?:D fail:)


musiau kad tu :D
2010-06-16
-1
Atsakyti
2 paulius
as kaip trecias asmuo jusu gince noreciau paklaust ir kuris is jusu dabar klounas?:D fail:)
2010-06-16
+3
Atsakyti
zalgirio fanasGaletu zalgiris bandyt nusipirkt McIntyra butu stiprus lengvas krastas nes jau aisku kad vene bus skolinamas prienu rudupiuui


McIntyre yra lengvas krastas? :D na ir nesiseka zalgiriui su fanais :D
2010-06-16
-10
Atsakyti
Keksas
klounuiPauliui

tai jau taip.
2010-06-16
-6
Atsakyti
zalgirio fanas
Galetu zalgiris bandyt nusipirkt McIntyra butu stiprus lengvas krastas nes jau aisku kad vene bus skolinamas prienu rudupiuui
2010-06-16
Atsakyti
paulius
Tai kad bolonijos Virtus :D kloune tu :D
2010-06-16
+4
Atsakyti
Keksas
"...bei Bolonijos „Virtus“ žaidėją Ibrahimą Jaaberą..."

pataisykit >> Romos "Virtus"
2010-06-16
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.