Palikęs Vilniaus klubą serbas renkasi mažesnio pajėgumo komandas
Palikęs Vilniaus klubą serbas renkasi mažesnio pajėgumo komandas
2008 metais pusę sezono vilkėjęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ marškinėlius Branko Milisavljevičius sugrįžta į gimtąją Serbiją.

33 metų įžaidėjas rungtyniaus Belgrado „KK Mega Vizura“ komandoje.

Praėjusį sezoną 193 cm ūgio gynėjas pradėjo Sevilijos „Cajasol“, tačiau nė neįsibėgėjus sezonui paliko klubą ir persikėlė į Salonikų PAOK ekipą.

Graikijos čempionate per rungtynes Milisavljevičius vidutiniškai pelnydavo 8,3 taško.
Komentarai:
to ciuwakas
gera statistika,kad kita sezona sulauktu stipresniu klubu demesio:D tu cia rimtai? jam kita sezona bus 34 ir gal net reiks galvot apie karjeros pabaiga.o tu svaigsti apie gerus klubus.
2010-06-18
-3
Atsakyti
Neaišku kodėl jis turėjo palikti Rytą. Tikrai jis nėra toks brangus, kad Rytas butų negalėjęs išlaikyti. Protingas žaidėjas buvo.
2010-06-18
-2
Atsakyti
Vaidotas
Branko, grįžk.
2010-06-18
-9
Atsakyti
Labai gaila kad toks zaidejas paliko Lietuvos Ryta....Jis man labai primindavo Stelma su mokejimu valdyti komanda ir mokejimu issauti kada to labiausiai reikia.Nuejo i nelabai zinoma komanda kazkokia, bet sekmes jam ten gera statistika pasidaryt jog kita sezona sulauktu stipresniu klubu demesio.
2010-06-18
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.