Po pirmosios pergalės Eurolygoje Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos strategas Nevenas Spahija dėkojo auklėtiniams už pasiaukojamą žaidimą ir puikų nusiteikimą kovai.

[image=5539 left Kroatas savo auklėtinius moko ne tik žaisti krepšinį, bet ir pasitikėti savimi]„Šiandien mes galėjome pademonstruoti tikrą mūsų žaidimo lygį. Sunkiai dirbome nuo pirmųjų iki paskutinių mačo minučių ir pasiekėme pergalę. Pirmas mano tikslas yra įtikinti savo žaidėjus, kad jie gali būti rimtais bet kurios Eurolygos ekipos varžovais“, – tvirtino kroatas. 

Barselonos klubo strategas Duško Ivanovičius pareiškė, kad toks vilniečių žaidimas jam nepadarė didelės staigmenos: „Man tai nebuvo siurprizas, nes dar prieš susitikimą sakiau, jog nepaisant dviejų nesėkmių, jie rungtyniauja gerai. Tiesiog šiandien jie pataikė taip, kaip galima tikėtis iš lietuvių komandos. Tai buvo pagrindinis skirtumas, lyginant su pirmaisiais mačais“.

Treneris teigė, kad jo auklėtiniai gynėsi per minkštai ir leido įsižaisti „Lietuvos ryto“ aukštaūgiui Mathiew Nielsenui, kuris po Barselonos klubo krepšiu darė ką norėjo.

Antrąjį pralaimėjimą patyrusios „Winterthur“ ekipos strategas D.Ivanovičius pareiškė, kad jo komanda gali pralaimėti bet kam ir bet kada: „Antroje mačo pusėje turėjome galimybių pasivyti varžovus, tačiau mano auklėtiniai žaidė nesusikaupę ir be „ugnelės“. Galime pralaimėti bet kuriai ekipai, įveikti galime taip pat bet ką. Mūsų laukia sunkus kelias iki TOP-16 etapo. Jis yra pirmasis mūsų tikslas“.

Barselonos klubo puolėjas Jordi Triasas prisipažino, kad Vilniaus ekipa kontroliavo visą rungtynių tempą. „Mes nežaidėme gerai. Prieš susitikimą visi, kurie kalbėjo apie „Lietuvos rytą“, sakė, kad tai nėra aukščiausios klasės komanda. Žinoma, visi jie klydo. Vilniečiai pataikė taip, kaip ir buvo galima tikėtis iš Lietuvos klubo“.

Komentarai:
krc, marius, ka tu cia pezi, rytas parode tikrasias savo galimybes, pirmi du macai tikrai etbuvo atsitiktinumai, RYTAS YRA EUROLYGOS LYGIO KOMANDA, tikiu, kad gali i final4 patekt, jei ir toliau isliks komanda ir demosntruos tokia forma kaip vakar, rytas gali padaryt bet ka, kas su sia nuomone nesutinka yra nupeze seni zalfaniai, kuriems tik rupi igelt rytui, net kai akivaizdu, jog jis - geresne komanda uz zalgryby, RYTAS WALDO IR WALDYS, NIEKAS JO NESUSTABDYS!
2005-11-18
-1
Atsakyti
MariusSt, bet galima ir susikurt gera padeti metimui, o ne kaip barsa mest is nepatogiu padeciu, pritariu, rytas geriau gynesi nei barsa.
2005-11-18
Atsakyti
to kryzas > nesidurnink. As ir neskau kad nesigyne o tik pastebiu kad blogai gynesi. Kiek kartu Lr zaidejai atsiurdavo laisvi po krepsiu...kiek kartu lido is 3tasku mest laisviem. Va Lr tai gynesi tik kad barsa nesamones pataikydavo.
2005-11-18
Atsakyti
Krc abi komandos lb gerai lose. Tiek LR tiek Barca. Dabar kai LR atsigawo abi LT komandos siaus Eurolygoj.
2005-11-18
+4
Atsakyti
tai pagal tave barsa nesigyne ane? ne na paziurek ka rasai, jau antras kvailas komentaras :) dar turbut rytas nusipirko fortuna, o barsoj zaide antra sudetis.
2005-11-18
-4
Atsakyti
Manau reiktu sakyti "parodeme daugiau nei sugebame" paziurejus i taikluma pirmu dvieju ir situ rungtyniu. Jei ne Barsos nesamoningi taiklus metimai tai LR galejo nusluot juos...nors kita vertus jei Barsa butu nors kiek demesio kreipia i gynyba tai galejo atsitikti atvirkstinis variantas.
2005-11-18
-2
Atsakyti
saunoliai rytas, grazios rungtynes buvo ;-)
2005-11-18
+3
Atsakyti
maladec LR
2005-11-18
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.