Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) rungtyniaujančios Čikagos „Bulls“ ir Vašingtono „Wizards“ ekipos apsikeitė žaidėjais.

Į Vašingtoną keliasi „Bulls“ atakų organizatorius Kirkas Hinrichas. Į „Wizards“ taip pat keliauja 17-uoju numeriu naujokų biržoje pašauktas Kevinas Seraphinas. Mainais už tai Vašingtono komanda atidavė ateities antrojo rato šaukimą.

Toks „Bulls“ komandos sprendimas nieko nenustebino. Dar prieš naujokų biržą buvo skelbiama, kad komanda išmainys gynėją Hinrichą arba puolėją Loulą Dengą, nes taip nori atlaisvinti algų kepurę prieš šių metų NBA laisvųjų agentų laikotarpį.

29 metų 191 cm ūgio Hinrichas per sezoną uždirba po 9,5 mln. JAV dolerių.

Hinrichas Čikagos komandai atstovavo nuo 2003 metų, kuomet ši jį naujokų biržoje pasirinko septintuoju šaukimu.

Praėjusį sezoną įžaidėjas vidutiniškai rinkdavo 10,8 taško, atkovodavo 3,5 atšokusio kamuolio bei atlikdavo 4,4 rezultatyvaus perdavimo.
Komentarai:
Lietuvis
to ;) : siaip dar neaisku del Arenas'o. Kazkas klause, kur jis gali atsidurt - gali but Arenas-Carter mainai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2010-06-26
-8
Atsakyti
Na, toki sprendima galima pateisinti tik kepure...
2010-06-25
+7
Atsakyti
mantas
kur arena iskeite ???
2010-06-25
-4
Atsakyti
Viena is blogiausiu ekipu Kirkui. Negana to, kad teks ziureti kaip kelis metus tobuleja Wallas ir meto 30 metimu per rungtynes, is kuriu tik 6 bus taiklus, ekipoje taip pat dar yra gangsteris Gilbert Arenas kuris irgi iki apsivemimo mala suda aiksteleje ir normaliems zaidejams nelieka laiko. Geriausia ekipa kirkui butu Lakers - butu geriausias PG nuo Magico laiku
2010-06-25
-26
Atsakyti
AS
Oficialu: "Zalgirio" vyr. treneris pasirase 2 metu kontrakta

http://www.basketboss.lt/Go.aspx/lt/User...
2010-06-25
-18
Atsakyti
apskritai wizards turi per dauk pg ir sg ten tiesiog uzkista jeis manau wizards dar dauk mainu atliks nes vien pagalvojus yra arenas ,wall, boykins, mike james tai cia yra nesamone sg pas wizards ir yra per dauk tad manau bus dar dauk reformu......
2010-06-25
-4
Atsakyti
Aye
Nemanau, kad boykinsas bus pagrindinis pg. Hinrichas turėtų užimti jo vietą, Boykinsas jau senas, rezultatai nebe tie, manau jis keis Hinrichą pg pozicijoje, o kartais Hinrichui teks žaist ir už SG.
2010-06-25
+3
Atsakyti
KirkasNa, bet Hinrichui ir nesiseka. "Bulls" gerai varė, tada į Čikagą atėjo pirmasis NBA naujokų biržos šaukimas Rose'as ir jį perstūmė į SG daugiau ir jis tapo vidutinioku. Dabar atrodytų gerai - išmainė į kitą komandą, kurioje pagaliau galės gal vėl užlošti. Bet kur tau, čia vėl yra pirmasis naujokų biržos šaukimas šių metų - Wallas. :)))


Jei Boykins'as ir toliau žais Wizards, tuomet Hinrich'ui nusimato SG vieta.
2010-06-25
-8
Atsakyti
;)
to Lietuvis: Areną jau iškeitė :)
2010-06-25
-4
Atsakyti
HawkazzBiški nusivyliau. Visa karjera lošė Buliuose, kovojo iki galo, o čia į kažkokį Serafiną iškeistas. Na taip, ten algų kepurė ir t.t., bet biški pikta.


Serafinas kartu su Hinrichu keliauja, skaityt ismok
2010-06-25
-1
Atsakyti
Lietuvis
Ir dar yra Arenas, tai manau Kirkas gali buti vel iskeistas, nes Arenas'o niekas nenori (del milziniskos ir ilgos algos).

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2010-06-25
-2
Atsakyti
Biški nusivyliau. Visa karjera lošė Buliuose, kovojo iki galo, o čia į kažkokį Serafiną iškeistas. Na taip, ten algų kepurė ir t.t., bet biški pikta.
2010-06-25
-4
Atsakyti
Na, bet Hinrichui ir nesiseka. "Bulls" gerai varė, tada į Čikagą atėjo pirmasis NBA naujokų biržos šaukimas Rose'as ir jį perstūmė į SG daugiau ir jis tapo vidutinioku. Dabar atrodytų gerai - išmainė į kitą komandą, kurioje pagaliau galės gal vėl užlošti. Bet kur tau, čia vėl yra pirmasis naujokų biržos šaukimas šių metų - Wallas. :)))
2010-06-25
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.