„TonyBet“ dvejiems metams tapo Lietuvos rinktinės rėmėja
„TonyBet“ dvejiems metams tapo Lietuvos rinktinės rėmėja
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Lietuvos krepšinio federacija turi naują generalinį rėmėją. Trečiadienį spaudos konferencijoje Vilniuje pristatyta lažybų bendrovė „TonyBet“, krepšininkus remsianti solidžia suma.

Lažybininkai šalies krepšinio federaciją rems po ilgų konsultacijų su Vyriausiąja lošimų priežiūros komisija. Anot federacijos vadovų, galiausiai buvo leista ant marškinėlių uždėti rėmėjo logotipą.

„Visame pasaulyje lažybų bendrovės remia sportą, – aiškino lažybų bendrovės „TonyBet“ direktorius Egidijus Rainys. – Aktyvesniam bendradarbiavimui Lietuvoje šiek tiek trukdo galiojantis lažybų reklamos draudimas. Visgi džiaugiamės, kad jis nėra absoliutus ir pasinaudodami tam tikromis išimtimis galime remti Lietuvos krepšinį.“

Neoficialiomis žiniomis, sutartis sudaryta dvejiems metams, federacija per šį laikotarpį turėtų gauti apie 1 mln. litų.

„TonyBet“ pakeis lenkų bendrovę „Orlen Lietuva“, kuri pavasarį netikėtai nusprendė nebepratęsti sutarties.

„Esu Lietuvos ir krepšinio patriotas ir kai į mane kreipėsi pagalbos, buvo gana paprasta apsispręsti, – tikino „TonyBet“ įkūrėjas Antanas Guoga. – Man didelė garbė, kad galiu prisidėti prie rinktinės rėmimo. Noriu girdėti skanduojamą Lietuvos vardą, nes kai buvau vaikas, man tai suteikė stiprius jausmus. Manau, kad vaikai turi tai girdėti ir dabar.“

Komentarai:
As
Jei, ka tai nereikia per daug ant Tonio varyt. Aisku, kad cia viskas del reklamos, bet juk betkas galejo duot pinigu, kad tik logo uzdetu ant marskineliu. Beto Tonis yra ir geru darbu Lietuvai padares. PVZ Mildazytes laida bedu turgus, tai jis ten pagrindinis remejas yra pastoviai duoda pinigu ir taip pagelbeja musu Lietuvos zmonem.
2010-07-08
-4
Atsakyti
Tony G
feeeel ma pauwa? neu am the captan :DD on jaa baik
2010-07-08
Atsakyti
BET ROBIS DA ZIURIU VEJAVAIKISKAS REKLAMOS ZENKLU VAIKOS DEVI DOLCES TRAUZUS
2010-07-08
+5
Atsakyti
AR TAIP AR KITAIP JIEM MINUSU NE PRIDARYSI JIEM MINUSU NE YMANOMA PRIDARYT
2010-07-08
-2
Atsakyti
Žiūrovas.
Ta proga teks vengti "TonyBet" lažybų punkto, kad savo statymais nepadaryčiau Antanui minuso. :)
2010-07-08
+4
Atsakyti
tonyG mldc ;D
2010-07-07
-2
Atsakyti
geriau nei
aludariai...vis zingsnis pirmyn...
2010-07-07
Atsakyti
Galėjo remt bet kas nuo "Omnitel" iki "Vievio paukštyno" ir visiem būtų reklama, bet niekas nerėmė. Kai LKF taip rėmėjų ieškot moka, tai reik džiaugtis, kad rėmėjas atsirado, o ne ant Tonio burnot.
2010-07-07
-8
Atsakyti
bob
jei cia papigiai, tai kodel kokie senukai ar maxima pagailejo 1mln ??
2010-07-07
Atsakyti
semkiusGuoga jau labai senai Lietuvai padeda labdaringai dar neturėdamas įmonės ir nesiviešindamas


Tai jeigu nesiviesindamas, tai is kur tu tada zinai? :D
2010-07-07
+1
Atsakyti
Nu jau...Koks dar "mldec" tiesiog ziauria reklama papaigei prastume Tonis ir viskas :) Niekas siais laikais is geros valios nevyksta.


Guoga jau labai senai Lietuvai padeda labdaringai dar neturėdamas įmonės ir nesiviešindamas
2010-07-07
+5
Atsakyti
Haha vis delto zurnalistai buvo teisus isknise ta info apie Kleiza ir Tony G. Poto kai paviesino teko pakoreguot planus, Kleizos nematyt ir savaite veliau viskas ivyko ;]]]
2010-07-07
+1
Atsakyti
lenkai lietuvos krepsiniui yra prakeiksmas.. zaidem lenkijoj susimovem, o dar dabar suzinojau kad ir remejai buvo lenkai.. 2 in 1.

geros zinios rinktinej!! nebus lenku ir lenkijos bUs geras zaidimas ir pergales , garantuoju ;P
2010-07-07
+2
Atsakyti
OH SHIT
O "Tony G" rems LKF
2010-07-07
-1
Atsakyti
as
man tai nevykes atrodo tas jo lazybu portalas. bet365.com vis viena numeris vienas. Nepalyginamai profesionalesnis, daugiau apimantis ir tarptautinis portalas.
2010-07-07
Atsakyti
Nu jau...
Koks dar "mldec" tiesiog ziauria reklama papaigei prastume Tonis ir viskas :) Niekas siais laikais is geros valios nevyksta.
2010-07-07
Atsakyti
Gera zinia, kad atsirado remejas, taip ir turejo buti
2010-07-07
-6
Atsakyti
anonimas
Is tikruju atsimenu kai ziurint rungtynes ir girdi skanduojant lietuva net siurpas nueina per oda..
2010-07-07
-3
Atsakyti
LT
man tai suteikė stiprius jausmus. Manau, kad vaikai turi tai girdėti ir dabar-------------------va kur žmogus supranta apie krepsini
2010-07-07
+5
Atsakyti
asas
va maladec tokie zmones kaip TonyB. Sekasi, padeda ir kitiem. Respektas jam! Kad visi nepamirstu savo tevynes. Visu pirma tai sakydamas turiu galvoj Ilgauska.
2010-07-07
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.