Naujojo Orleano „Hornets“ komanda nebenori Luthuerio Heado. Sutartį prieš kelias dienas su gynėju pasirašęs klubas pareiškė, kad krepšininkas nepraėjo medicininio patikrinimo.

27 metų gynėjo agentas Markas Bartelsteinas šiuos teiginius vadina absurdiškais.

„Nėra nieko blogo su Lutheriu Headu. Absoliučiai nieko. Jie daro milžinišką žalą krepšininkui, teigdami, kad kažkas negerai su jo sveikata, kai taip nėra. Šnekėjau su Indianos „Pacers“ (kurioje pernai žaidė Headas) medikais ir jie patikino, kad sezono pabaigoje Heado medicininis patikrinimas buvo puikus“, – pasakojo agentas.

„Hornets“ buvo sudariusi dvejų metų sutartį su Headu, bet apsigalvojo, kai iš „Hornets“ generalinio direktoriaus pareigų buvo atleistas Jeffas Boweris.

„Aš sudariau sutartį su Boweriu. Tada, praėjus vos kelioms valandoms, kai Boweris buvo atleistas, man pranešama, kad jie atšaukia kontrakto pasirašymą. Suveskite galus patys“, – priežastį, kodėl kontraktas buvo nutrauktas, atskleidė Bartelsteinas.

„Hornets“ nekomentavo agento kaltinimų.

Komentarai:
Negraziai pasielge komanda su zaideju, kita vertus gal Headas susiras normaliai komanda kuri is zaideju neisipisineja
2010-07-15
+1
Atsakyti
Anonimas
seip tikrai labai neblogas zaidejas gali buti tvirtas atsarginis, galetu nugriebt kokia komanda.
2010-07-15
+3
Atsakyti
absurdas visiškas...
2010-07-15
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.