Centrinėje Afrikos Respublikoje gimęs Romainas Sato pasirašė didžiausią kontraktą savo karjeroje. Nusprendęs apsivilkti Atėnų „Panathinaikos“ marškinėlius, 29 metų atakuojantis gynėjas Graikijos čempionų gretose rungtyniaus trejus metus, per kuriuos uždirbs 7,5 milijono dolerių, skelbia Italijos žiniasklaida.

Nuo 2006 metų Sienos „Montepaschi“ garbę gynęs 196 cm ūgio krepšininkas šią vasarą domino Madrido „Real“, „Barcelona“, Pirėjo „Olympiakos“ bei Dalaso „Mavericks“ komandas.

Anksčiau buvo skelbta, jog Sato priartėjo prie susitarimo su „Olympiakos“, tačiau galiausiai žaidėją nuviliojo Atėnų klubas.

Praėjęs sezonas krepšininkui buvo pats sėkmingiausias. Vidutiniškai surinkdavęs 14,7 taško bei atkovodavęs 4,3 kamuolio buvo pripažintas geriausiu Italijos pirmenybių krepšininku.

Eurolygoje Sienos ekipos legionierius pelnydavo 13,6 taško, nusiimdavo 5,3 kamuolio ir atlikdavo 1,3 rezultatyvaus perdavimo.
Komentarai:
abc
montepaschi niekad nebus problemu renkantis zaidejus, tinka visi iskyrus italus :D
2010-07-17
+4
Atsakyti
Air_Jordan_23Tai kas MDP liko? Lavrikas ir Stonerookas , kaip ten su cooku , ar pasirasys (o gal jau pasirase) sutarti? Matos prastai MDP su pinigais... Isejo 3 pagrindiniai zaidejai McIntyreas , Eze ir dabar Sato


Cook paėmė Valencijos komanda, o Mdp tikrai neturi bėdų su pinigais gi prisipirko tarkim į Eze vietą mano manymu geresnį, serbą Milovan Rakovič, italų pora ir dar amerikietį kžkokį, be to dar kažką rimto paims per vasarą, laiko dar yra ir rinkoij dar daug laisvų gerų žaidėjų yra... Na o dėl Sato, tai manau Pao neblogai pasistiprino, nes seniai neturėjo rimto Sf po Šiškos išėjimo.
2010-07-17
+2
Atsakyti
Gaila MDP, vel tures komanda praktiskai is naujo formuot.
2010-07-17
Atsakyti
Anonimas
Eze tai nepasakyciau , kad pagrindinis :D is jo kaip zaidejo nieko gero, tik komanda jam lb tiko, isnaudodavo ji ;) nei metimo pas ji , nei agresyvumo :) tik suolis ;)
2010-07-17
Atsakyti
Tai kas MDP liko? Lavrikas ir Stonerookas , kaip ten su cooku , ar pasirasys (o gal jau pasirase) sutarti? Matos prastai MDP su pinigais... Isejo 3 pagrindiniai zaidejai McIntyreas , Eze ir dabar Sato
2010-07-17
+1
Atsakyti
Vilniaus Lietuvos Rytas
Cia Ryto biudzetas mazesnis.
2010-07-17
+4
Atsakyti
Nebloga zaideja pasiciupo bet uz tokia kaina manau daug geresni galejo isigyti.
2010-07-17
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.