Detroito „Pistons“ komanda išsaugojo 27 metų 183 cm ūgio gynėją Willą Bynumą. Su krepšininku pasirašytas trejų metų 10,5 mln. JAV dolerių vertės kontraktas.

Kitas sezonas Bynumui Detroite bus jau trečiasis. Prieš tai įžaidėjas yra atstovavęs „Golden State Warriors“ bei Tel Avivo „Maccabi“ klubams.

Praėjusį sezoną NBA čempionate žaidėjas vidutiniškai rinkdavo po 10 taškų, atkovodavo 2,3 kamuolio ir atlikdavo 4,5 rezultatyvaus perdavimo.
Komentarai:
Aš manau, kad jis komandoje prie lyderiu, išties puikus krepšininkas. Beto pritariu dwaynwytiz - Gerai skraido toks mažius. :DD
2010-07-29
-5
Atsakyti
Galima sakyt vienas tų retesnių atvėjų, kai išėjęs iš nba, pažaidė Europoje metus ir sakyčiau labai sėkmingai grįžo į nba, manau Kleiza gali irgi panašiai sužibėti, tuo labiau, kad Toronte, manau bus vienas lyderių, gaus daug žaisti.
2010-07-28
+2
Atsakyti
Pamenu dar kai eurolygoj pries Ryta draskes :) Manau neblogas zaidejas
2010-07-28
+3
Atsakyti
Vertas tokio kontrakto..

beto gerai skraido :)
2010-07-28
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.