A.Paulauskas: „Pirmąjį ratą vertinu teigiamai“

2005-11-24 20:56
Rokas Buračas, „BasketNews.lt“ koresp.

Per penkerias pirmojo Eurolygos rato rungtynes Vilniaus „Lietuvos telekomo" ekipa iškovojo keturias pergales, o komandos strategas Algirdas Paulauskas šį pasiekimą įvertino teigiamai.

„Blogai, pralaimėjome Maskvoje, – šyptelėjo treneris. – Vis dėlto pasirodėme gerai, nors aš visada noriu geriau. Komandai kėlėme uždavinį pasiekti visas penkias pergales“, – kiek surimtėjęs prisipažino A.Paulauskas.

Treneris džiaugėsi, kad po pertraukos komanda išlipo iš duobės ir rungtyniavo taip, kaip moka.

USVO ekipos treneris Laurentas Buffardas tvirtino, kad sunku laimėti rungtynes, leidžiant varžovėms įmesti net 12 tritaškių. Jis pridūrė, kad Eurolygos varžybose pavyti 10 taškų atsiplėšusias šeimininkes, kai iki mačo pabaigos lieka vos 4 minutės yra praktiškai neimanoma.

Prancūzas pagyrė Vilniaus klubą, o jo gynybą pavadino geriausią visoje Eurolygoje: „Įmetėme 75 taškus į geriausiai besiginančios Eurolygos ekipos krepšį, bet norint pasiekti pergalę prieš „Lietuvos telekomą“ reikia žaisti geriau ir atkovoti daugiau kamuolių“.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.