Nepaisant to, kad Shannonas Brownas buvo pasiryžęs persikelti į kitą Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) komandą, gynėjas karjerą ir toliau tęs Los Andželo „Lakers“ komandoje.

„Shannonas kitame klube galėjo uždirbti kur kas daugiau pinigų, bet aš manau, jog labiausiai jis norėjo žaisti „Lakers“ komandoje. Per pastaruosius dvejus metus Los Andželo komanda du kartus laimėjo čempionatą, o dabar turi trečiąjį šansą tą padaryti dar sykį. Tokia proga pasitaiko ne kiekvieną dieną“, – kalbėjo žaidėjo agentas Markas Bartelsteinas.

193 cm ūgio atakuojantis gynėjas padėjo parašą ant naujos – dviejų metų 4,6 milijono dolerių sutarties.

Po praėjusio sezono amerikietis neslėpė, kad trokšta save išbandyti kurioje nors kitoje komandoje, todėl „Lakers“ į jo vietą buvo numatę Raja Bello kandidatūrą.

Tiesa, Los Andželo klubas nepasiekė susitarimo su veteranu, tuo tarpu Browno derybos su Niujorko „Knicks“ bei Naujojo Orleano „Hornets“ taip pat baigėsi nesėkmingai.

Galiausiai abi pusės nusprendė neišsiskirti.

Praėjusį sezoną įspūdingais dėjimais sirgalius džiuginęs Brownas aikštėje vidutiniškai praleisdavo kiek daugiau nei po 20 minučių, kurių metu įmesdavo 8,1 taško, po krepšiu sugriebdavo 2,2 kamuolio ir atlikdavo 1,3 rezultatyvaus perdavimo.
Komentarai:
ManttasFlash3Flash3Gaila, kad Bell neatėjo. O Brown'ui kaiptik Lakers ir statistika šokia tokia turi, ir laiko gauna, ko dar norėti.Pagal jo statistika gauti 2,3mln, čia labai gerai.Niekur geriau negaus..Skaityk straipsnį. :)


Skaiciau straipsni :)). As parasiau, kad per metus 2.3mln, nes per du metus 4.6, tad jei durnas esi tai ir patylek ;)
2010-08-08
+5
Atsakyti
omg
to-->> manttas flash3 ir skaite straipsini jei parashyta 4.6 per 2 metus tai per metus bus 2.3 :D
2010-08-06
-2
Atsakyti
A.t.s.
Ne money. Gerai kad pasiliko ji. Tikrai gerai pakeisdavo Kobe Bryant.
2010-08-06
+3
Atsakyti
gerai kad liko, patika sis zaidejas man. Kitoj komandoj tikiu kad statiska butu tikrai pasikeles, lakers tai sunku padaryt nes cia geru krepsininku netruksta
2010-08-06
+4
Atsakyti
Saunu, Lakers reiketu ji pasilikt ilgiau.... Tikrai labai geras zaidejas
2010-08-05
Atsakyti
His_AirnessmlndlsFlash3Gaila, kad Bell neatėjo. O Brown'ui kaiptik Lakers ir statistika šokia tokia turi, ir laiko gauna, ko dar norėti.Money , money ... : )Koks dar money, Lakers kaip tik stengiasi taupyt, vien to medzio Vujaciciaus kontraktas 5mil. + luxury mokesciai tai **** moka 10 milijonu uz 8 minutes neprognozuojamo taiklumo.Waltonas su trauma sedi ir kiausus trina, o gauna 5 milijonus per metus....Knicks jam siule zymiai daugiau nei Lakers.


Raso kad su Hornets ir Knics nesusitare reiskias buwo kazkas ne taip .
2010-08-05
+1
Atsakyti
mlndlsFlash3Gaila, kad Bell neatėjo. O Brown'ui kaiptik Lakers ir statistika šokia tokia turi, ir laiko gauna, ko dar norėti.Money , money ... : )


Koks dar money, Lakers kaip tik stengiasi taupyt, vien to medzio Vujaciciaus kontraktas 5mil. + luxury mokesciai tai **** moka 10 milijonu uz 8 minutes neprognozuojamo taiklumo.

Waltonas su trauma sedi ir kiausus trina, o gauna 5 milijonus per metus....

Knicks jam siule zymiai daugiau nei Lakers.
2010-08-05
-1
Atsakyti
Flash3Flash3Gaila, kad Bell neatėjo. O Brown'ui kaiptik Lakers ir statistika šokia tokia turi, ir laiko gauna, ko dar norėti.Pagal jo statistika gauti 2,3mln, čia labai gerai.Niekur geriau negaus..


Skaityk straipsnį. :)
2010-08-05
-3
Atsakyti
Flash3Gaila, kad Bell neatėjo. O Brown'ui kaiptik Lakers ir statistika šokia tokia turi, ir laiko gauna, ko dar norėti.


Pagal jo statistika gauti 2,3mln, čia labai gerai.Niekur geriau negaus..
2010-08-05
+8
Atsakyti
SD
maladiec Brownas jau 5 metus uz Lakers, siemet 3 peatas bus. :] neikas trikampio finale niekas. :]
2010-08-05
Atsakyti
Flash3Gaila, kad Bell neatėjo. O Brown'ui kaiptik Lakers ir statistika šokia tokia turi, ir laiko gauna, ko dar norėti.


Money , money ... : )
2010-08-05
-1
Atsakyti
Gaila, kad Bell neatėjo. O Brown'ui kaiptik Lakers ir statistika šokia tokia turi, ir laiko gauna, ko dar norėti.
2010-08-05
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.