Naujam sezonui besirengiančios Utenos „Juventus“ ekipos grandį sustiprino Marius Pociukonis. Su 28 metų 189 cm ūgio įžaidėjo ir atakuojančio gynėjo pozicijose galinčiu rungtyniauti krepšininku sudaryta vienerių metų sutartis.

„Tai yra patikimas, Lietuvos krepšinio lygos patirties turintis žaidėjas. Marius gali tiek kurti, tiek sėkmingai užbaigti atakas. Taip yra krepšininkas, kuris gali pataikyti iš toli, todėl bus naudingas mūsų žaidimui“, – sprendimą į komandą pasikviesti Pociukonį motyvavo ekipos vyr. treneris Robertas Giedraitis.

Praėjusį sezoną krepšininkas atstovavo Murešo „Targu Mureš" (Rumunija) ekipai ir buvo vienas komandos lyderių. Gynėjas šios šalies pirmenybėse rinko po 12,9 taško (58% dvitaškių, 48% tritaškių), atkovojo po 2,5 ir perėmė po 1,6 kamuolio bei atliko po 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

Iš Alytaus kilęs krepšininkas per savo karjerą keturis sezonus yra rungtyniavęs šio miesto „Alitos“ klube, vėliau žaidė Sumų „Sumychiprom“ (Ukraina), Panevėžio „Panevėžio“, Alytaus „Alytaus“ bei Pitesčio „Agreš“ (Rumunija) ekipose.

Sutartis su Utenos komanda kitam sezonui turi Žydrūnas Urbonas, Gintautas Matulis, Arūnas Vasiliauskas bei komandos naujokas Gediminas Maceina.
Komentarai:
Aivaras
Ziurekit kad tik 3 vietos nepaimtu ;p
2010-08-15
+7
Atsakyti
ds
Panevėžio „Panevėžio“:DDDD

tai gal Panevėžio „Panevėžys“
2010-08-14
+2
Atsakyti
Nu juventusas gal ir nepasieks kiek praita sezona bet i 6 gali pakliut...
2010-08-14
-6
Atsakyti
Aivaras
Zalgirio ir Ryto tai neiveiks , bet siauliu gali :)
2010-08-14
-3
Atsakyti
Ką jie įveiks su tais savo pagyvenusiais žaidėjais?
2010-08-14
-12
Atsakyti
Kolia
Atsigauk tu gal :D
2010-08-14
-5
Atsakyti
JD o'Toole
Gerai, kad Lietuviai grįžta, čia jiems ir vieta. Juventus matau rimtai žiūri į ateinantį sezoną, gal ir įveiks rytą ar žalgirį kokį kartelį...
2010-08-14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.