Po sėkmingos sezono pabaigos Lietuvoje Damiras Markota norėjo pasilikti „Žalgiryje“
Po sėkmingos sezono pabaigos Lietuvoje Damiras Markota norėjo pasilikti „Žalgiryje“
Kroato Damiro Markotos ir Ispanijos (ACB) čempionato dalyvės Bilbao „Bizkaia Basket“ ekipos keliai išsiskyrė. Tapęs laisvuoju agentu 24 metų sunkusis krašto puolėjas pradėjo ieškoti naujos komandos.

Kita 208 cm ūgio krepšininko karjeros stotele gali tapti Eurolygoje rungtyniausianti Liublianos „Union Olimpija“.

Slovėnijos klubas pakvietė Markotą į peržiūrą, kuris mėgins įrodyti Liublianos ekipos vyriausiajam treneriui Jure Zdovcui, kad yra vertas vietos šalies čempionų dvyliktuke.

Praėjusį sezoną aukštaūgis „Bizkaia Basket“ gretose vidutiniškai pelnydavo 4,7 taško bei atkovodavo 3,4 kamuolio.

2007-2008 metų sezono antrojoje dalyje Markota iš Sankt Peterburgo „Spartak“ persikėlė į Kauno „Žalgirį“, su kuriuo tapo Lietuvos čempionu.

Komentarai:
giedriuwx
atejes i zalgiri zaide lb gerai http://www.youtube.com/watch?v=KL55bH1iE...
2010-08-19
Atsakyti
Manau turėtų Markota ten pasilikti, nes pas Olimpiją su finansais ne kas, o jai sugeba Markotai pasiūlyti kontraktą tai bereikalo nekviestų į peržiūrą, o kad Markota geras žaidėjas tokiai komandai manau nieks neabejoja.
2010-08-19
+2
Atsakyti
basketnews.lt pamirso pamineti kad vietos vicecempionu, nes cempionais siais metais tapo Novomesno Krka.
2010-08-19
-1
Atsakyti
geras zaidejas,jei dar uz aikstes ribu kazkiek aprimtu tai taptu labai sunkiai sulaikomu krepsininku nes puikiai atakuoja tiek is toli,tiek is arciau.
2010-08-19
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.