Eurolygos ir Graikijos krepšinio lygos vicečempionė Pirėjo „Olympiakos“ komanda pasirašė sutartį su 26 metų 191 cm ūgio įžaidėju Jamonu Gordonu.

Legionierius iš Jungtinių Amerikos Valstijų praėjusį sezoną gynė Atėnų „Maroussi“ klubo garbę.

Graikijos krepšinio lygoje Lucas vidutiniškai pelnydavo po 9,8 taško ir atlikdavo po 4,1 rezultatyvaus perdavimo komandos draugams per rungtynes.

Komentarai:
OLY pradejo dairytis i pigesnius zaidejus ;) kur girdeta? Kazkaip neaktyvus OLY. Kaip maccabi ar real :D. siaip ar taip teko matyt uz marousi kaip losia galiu pasakyt - lyderis :) sekmes oly gaila ner kleizos :(
2010-08-25
-1
Atsakyti
rytas
ne protingai komanda renka, o tiesiog tikekimes bankrutuoja kartu su visa valstybe
2010-08-25
Atsakyti
zalgirio fanasgera sudeti surinko tikekimes pateks i konferencijos finala nuo lakers heat tai be sansu pries juos laimet


ne cia papuoliai:D
2010-08-25
-7
Atsakyti
zalgirio fanas
gera sudeti surinko tikekimes pateks i konferencijos finala nuo lakers heat tai be sansu pries juos laimet
2010-08-25
-1
Atsakyti
Oly vadovai pamate, jog nebutinai zvaigzdes atnesa titulus, tad nusprende komplektuodami komanda siek tiek pamastyti pries perkant zaideja.Ziuresim koks gausis rezultatas.
2010-08-25
-4
Atsakyti
as
kas cia tiems pasidare, kad si sezona taip protingai komanda renka? :D
2010-08-25
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.