Juanas Carlosas Navarro pajuto gerėjantį rinktinės žaidimą
Juanas Carlosas Navarro pajuto gerėjantį rinktinės žaidimą
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Ispanijos rinktinei užteko laimėti vienas rungtynes, jog komandos kapitonas Juanas Carlosas Navarro prabiltų apie naują oro gurkšnį.

Europos čempionai penktadienį nugalėjo Slovėnijos krepšininkus ir išsaugojo viltis iškovoti bent penktąją vietą.

„Mūsų kompiuteris dar nėra visiškai suderintas, bet einame į priekį, – pasidžiaugė 26 taškus įsūdęs Navarro. – Rungtynes pradėjome nervingai, bet vėliau tapome kur kas geresni. Dabar turime kovoti dėl penktosios vietos. Dėl jos privalome atiduoti viską.“

Ilgametis nacionalinės komandos žaidėjas tikino, kad krepšininkai mėgina kuo greičiau užmiršti visas nesėkmes.

„Kartais taip jau atsitinka. Suprantame, kad negalime visada laimėti, – guodėsi Navarro. – Pralaimėjimas Serbijai mums yra gėda. Tas mačas buvo keistas, bet vakar mūsų komanda pakilo iš naujo.“

Tuo tarpu Felipe Reyesas pripažino, kad rinktinei, kuri pastaruosius ketverius metus kovojo tik dėl aukščiausių apdovanojimų, kautis dėl penktosios vietos sudėtinga bei nėra malonu.

Nesėkmę išgyvenantis puolėjas užsiminė apie galvoje vis dar kirbančias liūdnas mintis.

„Anksčiau ar vėliau, bet tai turėjo atsitikti. Mums nepasisekė viename kėlinyje, tad dabar esame priversti rungtyniauti dėl penktosios vietos“, – apmaudo neslėpė aukštaūgis.

Vis dėlto Reyesas pažymėjo, jog Ispanijos rinktinė dėl penktosios vietos atiduos visas jėgas. Buvusiems pasaulio čempionams šiuo metu svarbiausia dar labiau nenuvilti savo sirgalių.

„Kova dabar jau nesvarbi, bet žmonės visada nori matyti laiminčią Ispaniją. Jei nėra medalių, tuomet atsiranda nusivylimas“, – tvirtino Reyesas.
Komentarai:
Aii
Vel tik vienas kelinis jiems nepasiseke, o jei pasiseke butu jie tape cempijonais be pasipriesinimo..;D mulkiai oi mulkiai..atvaziuos dar jie i lietuva ka tada sakys..kad jau du kelinukai nenusiseke bus;D
2010-09-11
+3
Atsakyti
DB
Nu ir protingai sneka, pakilo is I vietos i V :DD
2010-09-11
-2
Atsakyti
Art
Kvailiausiu cempionato zaideju (dar jam nepasibaigus) neabejotinai galima jau isrinkti Navarro. Visi kiti pries ji tik seselis. Navarro galetu eiti i politika, rastu daug panasiu i save.
2010-09-11
+6
Atsakyti
as
jie nera nugaletojai nes kiekvienas nugaletojas turi moketi visu pirma pralaimeti o sitie pasiekle ariogantiski vaidintuvai aiksteje ispaniuksciai nemoka pripazinti pralaimejimo, visada laimeti negali ir reikia ta pripazinti ir susitaikyti o ne tiketis kad atejus tokiam momentui varzovai specialiai is kazkokios neva pagarbos pasiduos nes ispanai kazkada yra laimeje EC ar PC, visa tai istorija, ispanu era baigiasi tuoj ateis ir pas juos kartu kaita paziuresi ka parodys jaunieji talentai is ispanijos :) matem visokius claverus ir panasius zaidejus, tuscia vieta, jei kieti sleptis uz navaro, reyeso, gasoliu, calderono, fernandezo nugaru, o paziurekite Lietuva neturi Ilgauskos, Jasikeviciaus, Siskausko, Songailos, Kaukeno, Lavrinoviciu tai 7 ziadejai, kurie tikrai yra geriausi siuo metu :) o atmesk is ispanu 7 pagirndinius ir stipriausius zaidejus, kas isju bus? pamateme kad jei net gi be 2 pagrindiniu zaideju yra totalus s.... tai jeigu nebutu dar 5 zaideju: gasolio,fernandezo,navaro, reyeso, mumbru tai jie is grupes butu net neiseje jeigu dbr vos issikapanoja baigiasi pagaliau ispanu era, isauso jaunosios kartos serbu ir lietuviu dbr siso dvi ekipos karaliaus europos krepsinyje, graikai ir ispanai uzmigo ant lauru su savo seniais kaip beje ir argentina :D
2010-09-11
-3
Atsakyti
Nemoka pripažint pralaimėjimų tie sutraukos , galėjo Slovėniją nelemtą Ispaniją nugalėt , tada visas pasaulis būtų šventes :D nors ir taip palaima širdžiai , kad Lietuva aukščiau už arogantišką Ispaniją..
2010-09-11
-5
Atsakyti
jie ziuriu pralaimeja vistiek jaucias cempionais :DDD
2010-09-11
+2
Atsakyti
:DDD tegul nebesvaiksta :D
2010-09-11
+9
Atsakyti
na jeigu iškritimą ketvirtfinalyje jie vadina pakilimu.... :D
2010-09-11
+9
Atsakyti
ispanija nepakilo ir tikiuosi niekada nepakils
2010-09-11
+9
Atsakyti
Anonimas
pakilo iki 6 vietos ir nusileido, pakilo iki 6 ir nusileido...:D :D :D :D
2010-09-11
+2
Atsakyti
Kaunietis
Pakilo is naujo :DD "labai laiku" ir idomu ar ilgam :D Labai sikiuosi kad Argentina vel nupus juos ant zemes, atsirado ispaniukai ereliai, JAV :DDD
2010-09-11
+13
Atsakyti
Vytas
Na Medi pasakei teisingai, tik siek tiek suklydai... :) ne geriausia komanda planetoje, bet visatoje, galaktikoje ir t..t.....
2010-09-11
-1
Atsakyti
tikiuosi Skola su Delfinu ir Prigioniu isdauzys situos muilo operos aktorius per visus sonus
2010-09-11
+6
Atsakyti
reik taikytis dabar jau ka taip su serbais prisizaide
2010-09-11
+15
Atsakyti
sovijus
Va čia ir pasimatė skirtumas tarp felipe ir carlos ne tik aikštelėje, bet motyvacijoje: viena žaisti, kai visi kaip ant sparnų, kita - kautis pakilus iš emocinės duobės.
2010-09-11
-8
Atsakyti
DZEBIS
Jei medalius duotų už liežuvį - tai ispanai čempionai be konkurencijos
2010-09-11
+9
Atsakyti
Medis
Jei Ispanai tritaskius metytu su liezuviu viskas butu gerai. Ir kamoli su liezuviu varinetu. Gal nepamestu tada lemiamom atakom. Visgi jie galingiausia komanda planetoje. Tik kartais pralaimi.
2010-09-11
-4
Atsakyti
Ropkė
Koks jiems vienas kėlinys nepasisekė, visas rungtynes atsilikinėjo ??Be to čia jei būtų be pralaimėjimų ėję ir tik ketvirtfinalį pralošę, tada gali sakyt, kad nepasisekė. Dabar pralošė ir prieš Prancūziją ir prieš Lietuvą ir galiausiai viskas dėsningai baigėsi prieš Serbiją. Tikri pasikėlę cavronai, bet jų laikas jau baigėsi, kaip ir argentiniečių :))) saldu bus matyt juos kovojančius tarpusavį net dėl 5 vietos :)))
2010-09-11
+5
Atsakyti
eriks
wel mandarinai prisikalbes :D,pries cempionata sake kad nebus ka weikt cia,pasikrove malikiu ir apsiwerke,dabar vienas laimejo,tai vel kieti paliko:D,supuveliai
2010-09-11
+3
Atsakyti
Vytas
Na ispaniūkščiai visą gyvenimą jaučiasi šalis numeris vienas, ir žinoma skaudu tėkštis veidų į (manau visi žino ką)... O jie labiausiai primena tokį veikėją kaip Don Kichotas... visą laiką kovoja su vėjo malūnais... riteriai be galvų ir tiek žinių :) O šiandien laikas USA'ms parodyt kaip atrodo rugsėjo 11-ta krepšinio aikštelėj :)
2010-09-11
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.