Denverio „Nuggets“ vyriausiojo trenerio George'o Karlo sūnus Coby Karlas pasirašė sutartį su Ispanijos „CB Granada“ klubu.

Per savo karjerą 27 metų puolėjas yra žaidęs Los Andželo „Lakers“, Klivlendo „Cavaliers“ ir „Golden State Warriors“ ekipose.

Ispanijos (ACB) čempionate 196 cm ūgio Karlas nebus naujokas, kadangi jau yra rungtyniavęs Badalonos „DKV Joventut“ gretose.

Praėjusį sezoną amerikietis žaidė Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) dukterinėje lygoje – NBDL.

Vilkėdamas Idaho „Stampede“ marškinėlius, Karlas vidutiniškai rinkdavo po 19,3 taško, atkovodavo po 6 kamuolius bei atlikdavo po 4,9 rezultatyvaus perdavimo per mačą.

Šią vasarą gynėjas Las Vegase vykusioje NBA vasaros lygoje gynė Denverio „Nuggets“ garbę ir per mačą vidutiniškai įmesdavo po 14 taškų, atkovodavo po 6,3 kamuolio ir atlikdavo po 3,3 rezultatyvaus perdavimo.
Komentarai:
anonimui
NBDL- National Basketball Developing League. Dukterine NBA lyga...
2010-09-24
+3
Atsakyti
Anonimas
kas cia per lyga NBDL?:)))
2010-09-24
-3
Atsakyti
JUSTAS
Nu kad imest moka tai ne naujiena, bet kazko stebuklingo is jo nera :)
2010-09-24
-1
Atsakyti
bee
neblogas sitas amerikonas :) rankelke auksine, gana stiprus fiziskai(nors is sudejimo to nepasakytu niekas), gerai ginasi, mldc. puiki paspirtis granadai
2010-09-24
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.